Mirel Rădoi, anunț de ultim moment. Motivul pentru care vrea să demisioneze din fruntea Universității Craiova

Anca Manolica 07.12.2022, 20:56
Mirel Rădoi, anunț de ultim moment. Motivul pentru care vrea să demisioneze din fruntea Universității Craiova

Este știrea momentului în fotbalul românesc! După partida din Cupa României dintre CS Universitatea Craiova și FC Argeș, Mirel Rădoi a făcut un anunț neașteptat! Formația sa fost învinsă de FC Argeș, scor 1-2, fiind eliminată din cursa pentru trofeu. Prin urmare, după o sedință maraton în vestiar, tehnicianul a ieșit în fața tuturor și a anunțat că demisionează. Nu au lipsit nici mesajele dure în direcția conducerii.

Mirel Rădoi a demisionat din fruntea Universității Craiova

Tehnicianul și-a anunțat demisia de la Universitatea Craiova imediat după înfrângerea suferită în fața echipei FC Argeș, în Cupa României Betano. În partida disputată miercuri, 7 decembrie, în cadrul etapei a treia a grupelor, piteștenii s-au impus cu scorul de 2-1, după golurile marcate de către Bertrand, în minutul 64, respectiv Tofan, în minutul 70. Din tabăra oltenilor, marcatorul a fost Screciu, în minutul 55.

După partidă antrenorul din Bănie a criticat ieșirile celor din conducerea clubului, dar nu a spus nimic despre demisie. Ulterior, în drum spre zona mixtă, Rădoi a luat decizia de a pleca de la echipă.

În vârstă de 41 de ani, tehnicianul venise în vară la CS Universitatea Craiova, după ce echipa finanțată de Mihai Rotaru se despărțise de Laszlo Balint. Acesta semnase un contract pe două sezoane.

Mirel Rădoi semnase un contract pe doi ani de zile
Mirel Rădoi semnase un contract pe doi ani de zile

Ce a spus la flash-interviu, după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupă

Fostul selecționer al echipei naționale a României s-a arătat profund deranjat de atitudinea celor din conducerea clubului, mai ales de declarațiile făcute de către președintele Sorin Cârțu, cel care l-a dorit foarte mult în Bănie.

„Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față.

Semnalele care au tot fost după această partidă pentru mine au fost clare. Rezultatele nu sunt consecința unui joc slab. Dacă m-aș lua după nea Sorin (n.r. Cârțu), ar fi consecința unui joc slab. O să îi predau lui legitimația să revină la echipă. Înceamnă că a înțeles greșit mesajul.

(n.r. s-a răzgândit în drumul dinspre flash interviu spre zona mixtă) E drumul lung de aici până sus. Am cugetat la ceea ce s-a întâmplat. Acum am luat decizia. În momentul în care stai și le pui cap la cap…. am tot colectat informații și lucrurile care s-au spus, iar multe dintre ele au venit din interior.

Decât să fie o situație implozivă la club, mai bine plec. Orice aș face… m-ați criticat că m-am luat de jucători… Dacă eu nu am dreptul să o fac… Cei care conduc au dreptul… Trebuie să se termine lucrurile astea pentru că altfel Craiova nu va ajunge să câștige titlul.

Nu făceam altceva decât să ne păcălim singuri. Îmi pare său că nu am reușit să ne calificăm în Cupă și îmi pare rău pentru ceea ce las în vestiar. Am ajuns la concluzia că nu pot să fac mai mult…”, a spus Mirel Rădoi, la zona mixtă, după partida din Cupa României.

Pentru Universitatea Craiova urmează ultimele două meciuri din acest an, ambele în campionat : CS Mioveni – Universitatea Craiova (12 decembrie, ora 20:30) și Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște (17 decembrie, ora 20:30).

Citește și: Momentul în care Mirel Rădoi era să fie bătut de un fost coleg. Episodul s-a petrecut pe vremea când jucau la Steaua

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...