Mircea Rednic s-a înscris la masa credală pentru salariile restante de la Dinamo. Câți bani vrea fostul antrenor al „câinilor” | FOTO

Sorin Barbu 04.02.2022, 15:42
Mircea Rednic s-a înscris la masa credală pentru salariile restante de la Dinamo. Câți bani vrea fostul antrenor al „câinilor” | FOTO

A fost agitație mare la Dinamo în ultimii ani, iar problemele au devenit și mai serioase după ce Ionuț Negoiță a vândut clubul. Datoriile se adună, au venit și au plecat mulți antrenori și jucători, iar echipa luptă din greu să evite retrogradarea. Unul dintre cei care a fost adus cu multă speranță a fost Mircea Rednic, dar nici „Puriul” nu a rezolvat situația. A fost dat afară și nu și-a primit nici banii, iar acum își cere drepturile. Playsport.ro a obținut documentul care arată ce sumă vrea de la Dinamo fostul antrenor al echipei.

Mircea Rednic își vrea salariile restante

Mircea Rednic a fost de cinci ori antrenor la Dinamo. Ultimul mandat a fost agitat, presărat cu înfrângeri și s-a terminat rapid, după doar două luni. Eșecul din duelul cu Farul, în ultimul meci din 2021, i-a fost fatal.

„Puriul” a avut un bilanț dezastruos, 12 partide, o victorie, trei rezultate de egalitate și opt înfrângeri, iar în locul lui a fost numit Flavius Stoican, sub comanda căruia echipa a pierdut cele două confruntări din acest an și a marcat un gol.

Câți bani are de primit Mircea Rednic de la Dinamo

Mircea Rednic este nemulțumit că nu și-a primit banii pentru munca depusă la Dinamo și nu vrea să lase lucrurile așa. Playsport.ro a intrat în posesia documentului prin care „Puriul” își cere salariul pe lunile noiembrie și decembrie, perioada în care a antrenat în „Ștefan cel Mare”. Asta ar însemna în total 11.097 de euro. Cererea a fost înaintată la biroul sediul administratorului judiciar pe data de 21.01.2022.

Conform raportului din 1 februarie 2022 al procesului de insolvență s-a ajuns la următoarea concluzie:

„Analizând pe fond cererea de plată formulată de către Rednic Mircea, administratorul judiciar apreciază că aceasta reprezintă o creanță certă, lichidă și exigibilă, născută după data deschiderii procedurii, prin raportare la dispozițiile art. 102 alin. (6) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a  insolvenței și de insolvență, sens în care apreciază că se impune plata sumei de 54.883 lei (11.097 euro)”.

Playsport.ro are informații potrivit cărora în cazul în care această solicitare nu va avea sorți de izbândă, Rednic poate deschide un proces, bazându-se pe contractual încheiat cu Dinamo.

În documentul respectiv se stipulează că în cazul în care este destituit trebuie să primească patru salarii, asta ar însemna aproximativ 22.000 de euro. Aceeași sumă ar fi trebuit să ajungă în conturile clubului în situația în care Rednic părăsea echipa înainte de finalul înțelegerii.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe