Mircea Diaconu, decizie radicală în viața personală. Și-a anunțat soția și s-a mutat

Corina Oprea 11.05.2023, 13:35
Mircea Diaconu, decizie radicală în viața personală. Și-a anunțat soția și s-a mutat

Mircea Diaconu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară. Ajuns la venerabila vârstă de 73 de ani, a luat o decizie radicală în ceea ce privește viața lui, care a surprins-o chiar și pe soția lui. Când a simțit că este momentul, nu a mai stat pe gânduri și a făcut imediat pasul cel mare.

Mircea Diaconu s-a retras la țară

Mircea Diaconu este un actor de mare renume, care a reușit să fie și primul care care a devenit liber-profesionist. A urcat pe cele mai înalte scene ale lumii, a jucat alături de actori de la Hollywood și și-a făcut un nume impresionant, dar și-a dat seama că nu asta este adevarata bogăție. Este mândru de tot ce a realizat, dar are nevoie de mai multă liniște.

A simțit că aerul de la București îl sufocă, așa că a decis să meargă la țară. Astfel, Mircea Diaconu a început să stea tot mai mult în satul lui natal, unde a avut parte de cea mai frumoasă copilărie. Nu a renunțat niciodată la locurile pe care le iubește cel mai mult, dar acum simte nevoia să fie cât mai prezent în curtea părinților lui, pe care au promis că o vor îngriji cu atenție.

“Fiecare om e de undeva. La mine, e simplu. Fiind la mine în sat, cu treabă, un băiat tinerel, care nu știa mai nimic despre mine, m-a întrebat: „V-ați mutat la noi, la țară?. Și eu i-am zis: „Măi băiatule, eu nu am plecat niciodată de aici. Pentru că, oriunde m-am dus, m-am reîntors aici, cât de des am putut.

Și pe vremea cealaltă veneam aproape săptămânal acasă, și aduceam ce nu aveau ai mei – câte un sac cu pâine pentru porci – și plecam înapoi cu ouă, cărniță de pui, tăiam porcul și toate celelalte, iar gospodăria noastră funcționează la fel. Am păstrat-o. Părinții nu mai sunt, dar și eu, și fratele meu am hotărât să ținem mai departe gospodăria.”, a declarat Mircea Diaconu pentru VIVA.

Mircea Diaconu, un gospodar desăvârșit

Dacă cineva se întreabă cu ce își ocupă actorul timpul liber, se pare că are o mulțime de activități cât timp este la țară. Își găsește bucuria din tot ce îl înconjoară și îl încântă fiecare zi petrecută în natură.

Actualul parlamentar a devenit un adevărat gospodar de când stă mai mult în mediul rural. Are multe animale, găini și curând se mărește ograda: va făta vaca! Actorul este mândru de tot ce face și se bucură că este activ, chiar dacă are 73 de ani.

“Avem găini, așteptăm să fete vaca acum. Plătim o vecină să dea mâncare la găini, să strângă ouăle și toate astea, și mergem mai departe. Așa că, acum când vorbim, mă așteaptă cineva la mine în sat și o să trec munții în partea cealaltă, cu un excavator, să fac niște gropi, să mai plantez niște nuci. Asta e primăvara. E foarte multă treabă. Și toate lucrurile îți dau o putere brusc. Lucrurile de făcut. Că toate sunt legate de revigorare, relansare, și a pământului, și a animalelor, și a caselor, parcă totul crește. E fabulos.”, a mai spus actorul pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe