Sfârșitul cutremurător al Cristinei Țopescu! Ce au găsit polițiștii în casa jurnalistei

Redacția IMPACT 13.01.2020, 11:25
Sfârșitul cutremurător al Cristinei Țopescu! Ce au găsit polițiștii în casa jurnalistei

Cristina Țopescu a murit. Jurnalista a fost găsită fără suflare în aseară în locuința sa din orașul Otopeni. Ce au găsit polițiștii la fața locului?

Cristina Țopescu a murit singură în propria casă

Una din cele mai experimentate jurnaliste din România, Cristina Țopescu, s-a stins din viață în propria sa locuință Constatarea a fost făcută aseară de o vecină și totodată prietenă, care a sesizat că de zile bune nu s-a mai auzit mișcare din casa Cristinei. Potrivit apropiaților săi, Cristina Țopescu nu mai dăduse niciun semn de viață în ultimele săptăpmâni. Ultima sa postare pe Facebook a fost pe data de 26 decembrie, în care a distribuit o postare legată de Papa Francisc, prin care își exprima admirația față de Suveran.


Există posibilitatea ca fosta prezentatoare să fi murit la sfârșitul lunii decembrie. Polițiștii au deschis o anchetă în acest sens pentru a se vedea cu exactitate în ce circumstanțe a murit ziarista.

„În cursul acestei seri (duminică, n.r.), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

Fiica regretatului comentator Cristian Țopescu a murit singură, fiind înconjurată doar de câinii ei, ea fiind mare iubitoare de animale, obișnuind să ia acasă animăluțele fără stăpân. Surse din mass-media susțin că aceasta ar fi avut opt câini, dintre care doi au murit, în urma faptului că ei nu au mai fost hrăniți.

Unul din câinii Cristinei Țopescu
Unul din câinii Cristinei Țopescu

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta „Focus”, principala emisiune de ştiri a televiziunii, potrivit Mediafax.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI