Mircea Badea, lăsat acasă de Carmen Brumă. „Eu am lipsit doar patru zile”. Vedeta s-a distrat în Dubai

Andrei Simion 24.03.2023, 09:23

Mircea Badea a fost lăsat acasă de Carmen Brumă. Vedeta s-a distrat fără partenerul ei de viață și fără copilul lor în Dubai, unde s-a bucurat de adrenalină experimentând mai multe lucruri noi pe care nu toată lumea ar avea curajul să le încerce.

Carmen Brumă, în Dubai fără familie

Carmen Brumă, în vârstă de 45 de ani, s-a dat pe un tobogan de sticlă la mare înălțime, a parcurs trasee montane printre livezi de curmali, a condus o barcă cu motor într-un peisaj de vis, a mers pentru prima dată cu ATV-ul în deșert și a experimentat mâncare diversă, dar sănătoasă.

„La Sky Views Observatory mi-am înfruntat teama de înălțime și am mers pe o platformă de sticlă la peste 220 de metri deasupra Dubaiului. Practic, sub tălpile tale, vezi autostrăzile pe care circulă mașini. Este o senzație foarte interesantă. Bineînțeles, că totul este extrem de sigur, sticla proiectată fiind deosebit de groasă și rezistentă.

Apoi am coborât pe un tobogan de sticlă, denumit Glass Slide, la aceeași înălțime, văzând sub mine și în jurul meu tot orașul. Asta chiar a fost o senzație mai aparte pentru că te trec puțin niște fiori când aluneci de parcă ai fi în aer. Toboganul are doar 12 metri, așa că nu ai de ce să te temi”, a povestit Carmen Brumă.

Reteta lui Carmen Bruma pentru mic dejun care face furori pe TikTok. Ce a gatit partenera lui Mircea Badea
Carmen Brumă

În vacanța de patru zile pe care a petrecut-o singură, Carmen Brumă a mers la Hatta, la o oră și jumătate distanță cu mașina de Dubai. Acolo, între munți, se află un lac de acumulare cu apă azurie, pe care vedeta a condus pentru prima dată o barcă cu motor.

Cu cine l-a lăsat Carmen Brumă pe fiul ei

Carmen Brumă a spus că pe fiul ei, Vlad, care urmează să împlinească 9 ani pe 14 mai, l-a lăsat acasă alături de tatăl lui Mircea Badea, și de bunicii lui.

„Vlad a rămas cu tatăl lui și cu bunicii și s-a distrat. Eu am lipsit doar 4 zile, dintre care 2 au fost în weekend deci nu a fost o problemă adaptarea programului. M-am răsfățat un pic dar nu am sărit peste antrenamente”, a spus Carmen Brumă, potrivit Click!.

Urmăriți Impact.ro și pe