Vești triste despre Mioara Roman. Se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile acum: „Face eforturi mari să meargă”

Ana Anitoiu 17.10.2022, 15:14

Oana Roman a dat noi vești triste despre mama ei, Mioara Roman, care se deplasează în prezent cu ajutorul unui scaun cu rotile, în urma unei operații la șold de care a avut nevoie din cauza unei căzături puternice.

Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman a dezvăluit că în urma acelei intervenții chirurgicale și-a internat mama într-un centru nou de îngrijiri paliative, pentru că se deplasează foarte greu.

„Este în cărucior, face eforturi mari să meargă, dar îi este foarte greu singură. Acolo unde era ea la azil nu aveau aparatura și nici tratamentele care îi trebuiau ei pentru a se recupera.

Acum, mama este la un centru nou-nouț pe malul lacului din Snagov. La două zile după ce s-a deschis acel centru am și băgat-o acolo. Sunt foarte mulțumită de cum e îngrijită! Mama face acolo kinetoterapie, exerciții, bicicletă, mers. Are un program întreg acolo, evoluează încet, încet în fiecare zi”, a spus Oana Roman.

Mioara Roman trece, din nou, prin momente dificile
Mioara Roman

 

Mioara Roman, supărată

De asemenea, fiica fostului premier al României Petre Roman a spus că mama ei trebuie să urmeze un regim alimentar strict și că îi duce uneori deserturi fără zahăr. Vedeta a adăugat că Mioara Roman este supărată pentru ceea ce i se întâmplă.

„Are foarte multe momente în care îmi spune că nu credea că o să ajungă așa, că îi pare rău, că nu mai poate să meargă cum mergea și așa mai departe, dar din păcate ea are și niște degenerări cognitive care din păcate nu pot fi date înapoi.

Facem tot posibilul să le ținem cât de mult se poate în loc, dar măcar este super îngrijită, este într-un loc foarte frumos”, a mai adăugat Oana Roman, conform Click.ro.

Mioara Georgescu, în vârstă de 82 de ani, așa cum se numea înainte de căsătorie, a fost soția fostului prim-ministru Petre Roman, acum în vârstă de 76 de ani, în perioada 1974 – 2007.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...