Ministrul Tineretului și Sportului, gafă de proporții! Ce a trecut Ionuț Stroe în declarația de avere

Redacția IMPACT / 19.06.2020, 18:13

Ministrul Tineretului și Sportului a comis-o din nou. De această dată nu în direct la TV, ci într-un document oficial, scris și semnat chiar de el.

Ce gafă a făcut ministrul Tineretului și Sportului când a completat declarația de avere

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, este unul dintre membrii activi ai cabinetului Orban. Doar ministrul de interne, Marcel Vela l-a depășit la apariții TV. În rest, șeful sportului românesc, a avut prezențe însemnate pe stadioanele ce se construiesc pentru EURO 2020, pe alte baze sportive, a susținut multe videoconferințe și a apărut deseori la TV. A devenit celebru după ce în urmă cu câteva săptămâni a intrat în direct la Pro X să comenteze subiectele momentului în sport, însă dintr-o neatenție a atins camera, iar aceasta a surprins o imagine ce l-a lăsat mut de uimire și pe moderatorul din studiou.

Aflat acasă, ministrul era îmbrăcat office doar pe jumătate, iar imaginea s-a viralizat. Acum, șeful MTS este protagonistul unei alte gafe. S-ar putea spune că și-a făcut-o cu mâna lui. Ionuț Stroe și-a greșit numele în momentul în care a completat declarația de avere. A mâncat litera „n” din prenumele Marian, astfel că în actul oficial apare scris Stroe Ionuț Maria. Este exclusă o eroare de tastare, întrucât declarația a fost completată de mână.

Cum a explicat momentul apariției în chiloți

Ministrul s-a remarcat cu acea gafă antologică de la finalul lunii mai, când a dat interviu fiind acasă, îmbrăcat office doar pe jumătate. El nu purta pantaloni și stătea lejer, pe canapea, doar în chiloți.

Ministrul a revenit cu explicații și a spus că nu este afectat din cauza faptului că adevenit viral în urma gafei. „Duminică dimineața, acasă, ținutele sunt mai «sportive», chiar și atunci când dau interviuri. N-am o problemă dacă a devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a scris atunci Ionuț Stroe pe contul de Instagram.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI