Ministrul Muncii, mesaj de ultimă oră pentru pensionari! Anunț important despre taloanele cu pensiile majorate

Elena Avramescu 25.08.2020, 13:47
Ministrul Muncii, mesaj de ultimă oră pentru pensionari! Anunț important despre taloanele cu pensiile majorate

Pensionarii au primit cea mai bună veste din partea ministrului Muncii, Violeta Alexandru, asta pentru că pachetele cu taloanele de pensii majorate, aferente lunii septembrie, au fost expediate, marți, la Poşta Română. Anunțul a fost făcut pe pgina de Facebook a Violetei Alexandru.

Ministrul Muncii, mesaj de ultimă oră pentru pensionari

“Gata suntem! S-a finalizat expediția pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie și cu documentațiile de plată aferente. Pentru toată țara (provincie + sectoare București).

Mai devreme cu 3 zile față de termenul limită la care, conform convenției, se trimit la Poșta Română pentru distribuție. În acest weekend am fost cu mica echipă implicată a Casei de Pensii; cred mult în spiritul de echipă. Oamenii simt dacă ești sincer când spui că vrei să faci treabă.

Mulțumesc frumos tuturor celor implicați. Sunt oameni în administrație care contribuie, ajută, se implică. Alții înjură (mai mult pe facebook, nu au curaj altfel), se duc pe la partide să le ofere protecție, sabotează. Primii îmi dau speranță.

Pensiile mărite (România este singura țară care face acest lucru în perioada de criză) ajung la timp! Un sfârșit de zi în care îmi dau seama, din nou, că marea satisfacție în administrație este să faci lucruri bune pentru oameni. #sepoatesiinadministratie”, a fost mesajul postat de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe Facebook.

Ministrul Muncii, mesaj de ultimă oră pentru pensionari
Ministrul Muncii are un mesaj important pentru pensionari

Anunț important despre taloanele cu pensiile majorate

În decursul zilei de luni, ministrul Muncii a declarat că au existat informații conform cărora pensiile majorate ar urma să întârzie, așa că a simțit nevoia să dezmintă acest lucru. “Îi rog pe poştaşii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp să rămână angajaţi serioşi”.

Cu toate acestea,  Compania Națională îi asigură că va face toate demersurile pentru a respecta timpul normal și în prima lună de toamnă.

„Calendarul normal de plată a pensiilor este 1-15 ale fiecărei luni, iar Poşta Română a făcut toate demersurile interne necesare pentru a respecta acest calendar şi în luna septembrie, luând în calcul şi creşterea cu 14% a punctului de pensie”, a informat Poşta Română, potrivit adevarul.ro.