Milionarul de 56 de ani care a dat bacalaureatul de 27 de ori. Acum vrea să meargă și la facultate

Corina Oprea 07.06.2023, 13:35

Un bărbat de 56 de ani a dat bacalaureatul de 27 de ori! Deși are o afacere profitabilă, o avere impresionantă și este celebru în țară, se pare că nu reușește să treacă de examenul maturității. Încearcă din răsputeri să se pregătească, pentru că visează să ajungă și la facultate!

Chinezul care a dat bacalaureatul de 27 de ori

Un chinez a dovedit că, atunci când îți dorești ceva, faci orice pentru a ajunge acolo. Bărbatu, în vârstă de 56 de ani, a dat bacalaureatul de 27 de ori, dar tot nu a reușit să îl promoveze. Acesta a învățat mult, a făcut multe eforturi și a dat tot ce a avut mai bun, dar tot nu a putut să treacă de acest hop.

„Este frustrant să mă gândesc că nu am reușit să merg la universitate. Îmi doream cu adevărat să merg acolo și să devin un intelectual”, a declarat Liang pentru AFP.

Chinezul are propria companie de materiale de construcţii și se numără acum printre cei mai mari milionari ai Chinei. Cu toate acestea, nu are același succes în plan educativ, pentru că nu a reușit să ia examenul Gaokao. Astfel, nu a reușit să fie admis la universitate, deși este marele său vis: să devină un intelectual.

A dus o viață de călugăr

Anul acesta, însă, speră că va da lovitura și va deveni intelectualul care speră dintotdeauna să fie. Milionarul chinez se laudă că a dus o „viață de călugăr” timp de câteva luni, totul pentru a se asigura că  ajunge unde visează. S-a trezit devreme în fiecare zi și a învăţat câte 12 ore pe zi.

Mulți l-au acuzat că a făcut totul doar pentru reclamă, dar el este de părere că nimeni nu ar face atâtea eforturi doar pentru a deveni cunoscut. Susține că este dispus să renunțe la orice, la alcool sau altă plăcere, doar pentru a-și atinge scopul.

“Nimeni întreg la cap nu și-ar petrece zeci de ani învățând pentru gaokao doar pentru publicitate”, a încercat să închidă el gurile rele.

Urmăriți Impact.ro și pe