VIDEO

Mike Tyson, amenințat cu un pistol într-un bar. Cum a reacționat fostul pugilist, în timp ce clienții s-au băgat sub mese

Sorin Barbu 24.03.2022, 11:11
Mike Tyson, amenințat cu un pistol într-un bar. Cum a reacționat fostul pugilist, în timp ce clienții s-au băgat sub mese

Mike Tyson continuă să uimească și la vârsta de 55 de ani. Fostul pugilist a fost amenințat cu un pistol, într-un bar, dar nu s-a pierdut cu firea. Nu a avut nevoie de o intervenție în forță ca să rezolve această situație periculoasă.

Mike Tyson a fost amenințat cu pistolul într-un bar. Incidentul a fost filmat

Trebuia să fie o seară plăcută. Mike Tyson a mers într-un bar din Hollywood să asiste la un spectacol de comedie. A băut un pahar vin, a savurat spectacolul și a făcut poze cu angajații și cu oaspeții localului. Nu este clar de unde a pornit scandalul, cert este că unul dintre clienți a început să facă să se certe cu Tyson și a vrut să ajungă la el, dar a fost oprit de unul dintre bodyguarzii localului. La un moment dat a scos chiar pistolul și l-a amenințat pe fostul campion mondial.

Clienții barului au devenit agitați, iar unii dintre ei, speriați, s-au ascuns sub mese. Iron Mike nici măcar nu s-a ridicat de pe scaun și nu s-a enervat deloc. A discutat cu cel care îl provocase la luptă, iar după câteva minute a reușit să-l calmeze. Și chiar s-au îmbrățișat când au făcut „pace”. Întreg incidentul a fost filmat și s-a răspândit rapid pe rețelele sociale.

TMZ scrie că patronii barului nu au solicitat intervenția poliției, iar Mike Tyson a plecat în siguranță. Martorii au povestit că au fost impresionați că „Iron Mike” a fost foarte calm și spun că reușit să rezolve fără mari bătăi o situație care putea să devină foarte periculoasă.

 

Jurnaliștii americani au fost și ei uimiți. Știu foarte bine că Tyson este iute la mânie și folosește des croșeul, dar acum au spus că a terminat scandalul fără măcar „să-și atingă adversarul”.

Mike Tyson este cel mai tânăr campion mondial la categoria supergrea. Avea 20 de ani, 4 luni și 22 de zile când a câștigat centura.

Urmăriți Impact.ro și pe