Nu e glumă! Mike Tyson revine în ring după 15 ani. Cine va fi adversarul legendei boxului mondial

Marian Cărăvan 24.07.2020, 11:49

Mike Tyson va împărți din nou pumni în ring, chiar dacă are 54 de ani. Fostul campion mondial la categoria grea revine în ring după o pauză de 15 ani. Va avea ca adversar tot o legendă a boxului mondial.

Mike Tyson revine în ring după o pauză de 15 ani

La 54 de ani, cel supranumit „cel mai rău om al planetei” revine în ring, chiar dacă într-un meci demonstrativ. Pumnii însă vor fi pe bune. Asta lasă de înțeles Mike Tyson, care va urca în ring pe 12 septembrie, pentru a se confrunta cu un nume de legendă din boxul mondial.

„Toată lumea care mă cunoaște știe că eu nu știu să ridic piciorul de pe accelerație. Eu știu doar un singur mod de a lupta și asta e”, a spus Tyson, potrivit publicației TMZ.

Meciul dintre Mike Tyson (54 de ani) şi Roy Jones Jr. (51 de ani) va avea opt reprize, potrivit ESPN. Duelul va avea loc la Dignity Health Sports Park din oraşul Carson (California), într-o sală ce poate primi 27.000 de spectatori. Ţinând cont de răspândirea galopantă a coronavirusului, este posibil ca meciul să se desfăşoare cu porţile închise.

Tyson are în cariera sa un bilanţ de 50 de victorii şi 6 înfrângeri. Jones Jr. (66 de victorii şi 9 înfrângeri) nu a mai boxat din 2018.

Roy Jones Jr. va fi adversarul lui Mike Tyson

Ce l-a determinat pe Mike Tyson să revină în ring

Fostul campion mondial a avut o viață tumultuoasă, a trecut prin cele mai crunte momente, a căzut în patima alcoolului, a consumat droguri, a făcut închisoare și a avut probleme cu greutatea sa. Mike Tyson a slăbit însă mult, se antrenează constant, iar acum o formă de invidiat. O demonstrează postările sale, el difuzând de mai multe luni pe reţelele de socializare înregistrări foarte impresionante ale sesiunilor sale de antrenament. E cu totul altă persoană, focusată pe sănătate și filantropie.

Mike Tyson a urcat ultima dată în ring în 2005, când a pierdut în fața lui Kevin McBride. Roy Jones, care este unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, a boxat ultima dată în 2018, așa că este de așteptat ca forma sa fizică să fie una bună.

Mike Tyson susține că nu banii l-au determinat să revină în ring și spune că bursa lui de meci va fi folosită în scopuri caritabile pentru că el acum își dedică viața pentru a ajuta oamenii.