EXCLUSIV

Mihai Trăistariu, singur și de Revelion. Câte relații spune artistul că a avut până în prezent. „Iubirea a venit și a plecat” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 01.01.2022, 12:52
Mihai Trăistariu, singur și de Revelion. Câte relații spune artistul că a avut până în prezent. „Iubirea a venit și a plecat” EXCLUSIV

La 42 de ani, împliniți în prima parte a lunii decembrie, solistul cunoscut de multe generații de după 1990, pare să fi avut mai mult noroc în cariera sa profesională și muzicală, decât în plan sentimental. Și într-un fel Mihai Trăistariu nu ne-a contrazis.

Mihai Trăistariu a fost singur și de Revelion

„Am avut senzația că am întâlnit de mai multe ori iubirea vieții mele, jumătatea mea! Am rămas însă doar cu senzația, fiindcă iubirea a venit și a plecat. Am trecut de 40 și de la 18 ani pot spune că m-am îndrăgostit de mai multe ori. Am avut 11 sau 12 relații cu impact major, pentru mine. Și de cel puțin trei ori le-am spus iubitelor de atunci . Am avut senzația că mi-am găsit perechea. Dar nu o găsisem, de fapt! Am avut relații și de șapte ani, și de patru ani, și de trei. Cea mai recentă a durat doi ani, s-a încheiat în ianuarie 2021, dar era prea mică. Avea doar 20 de ani și eu păream pe lângă ea ca un tată. Era greșită abordarea mea! Am realizat că trebuie să mă resetez și să caut o fată de vârsta mea, de 30 sau 35 de ani, care să aibă aceleași gânduri și țeluri ca mine. Sunt sigur că o să-mi găsesc jumătatea. Nu disper! De căutat sunt căutat, așa că nu mă descurajez. Sunt convins că ce e al meu e pus deoparte și jumătatea mea o să apară cândva!”, spune cântărețul Mihai Trăistariu.

Încearcă și o explicație pentru actuala stare de lucruri din viața sa: „Sunt un tip pustnic de felul meu. Nu singuratic, nu aș spune asta. Am o grămadă de cunoștințe, dar puțini prieteni. De obicei, de ziua mea de naștere sau în momente mai speciale ies cu partenera mea. Dar nu-mi place să mă dau în stambă!”.

Mihai Traistariu a fost singur si de Revelion
Mihai Traistariu a fost singur si de Revelion

Ce spune despre succesul său

Atunci când vine însă vorba despre noroc sau zâna sa ursitoare, artistul născut la munte, la Piatra Neamț, dar stabilit în ultimii ani la malul mării, la Constanța, admite că e nevoie și de un pic de noroc în viață.

„Despre zâna ursitoare pot spune că a avut grijă de mine. Nu pot susține însă că în cazul meu succesul a venit pe neașteptate sau că am avut noroc. Dimpotrivă! Și în liceu, și în facultate, la Iași, am tras destul de mult ca să mă fac cunoscut, La ora asta, dacă am ajuns persoană publică, e din cauza faptului că am căutat-o cu lumânarea și m-am străduit din răsputeri să mă fac remarcat. Am mers la concursuri încă dinainte de cele consacrate ca cele de la Mamaia, Eurovison sau Cerbul de Aur. Erau festivaluri-concurs de tineri, mai puține cunoscute, dar în ale căror jurii se aflau nume sonore ale unor compozitori ca Horia Moculescu, Cornel Fugaru sau Ionel Tudor. Fiecare dintre ei m-a remarcat și m-a încurajat. Iar asta mi-a dat aripi și m-am ocupat doar de latura asta. Deci nu mă pot plânge de zâna mea ursitoare.

Și nici de noroc, căci am avut parte și de așa ceva! Trebuie să ai parte și de un pic de noroc. Mă uit la cei mai tineri, la cei care merg astăzi la Vocea României, la X Factor. Pe mulți îi cunosc, pe alții i-am jurizat la diverse competiții și le-am urmărit traseul din umbra. Iau un locul doi sau trei la o competiție dintre acestea televizate și după aceea nu se mai întâmplă nimic. Îi întâlnesc după doi ani și nu mai fac nimic pe planula acesta. Nu mai cântă, nu-și mai fac speranțe, își caută un alt job sau pleacă din țară. Pe scurt, trebuie să fii foarte răbdător cu cariera ta. E posibil ca nici în cazul în care ești foarte încrezător în talentul tău să nu reușești nici așa!

De aceea spun că în viață e bun și un pic de noroc. În cazul meu norocul s-a numit Costi Ioniță, care m-a văzut la 19 ani, la repetiții, la Mamaia. Am luat locul al doilea atunci, în 1998, iar Costi care mă remarcase, după cum am spus încă din culise, mi-a propus să facem o trupă care să le facă concurență celor de la 3 Sud Est, care se lansaseră de circa un an, pe atunci. Așa s-a născut trupa Valahia, cu Costi Ioniță, Dorin Topală, tot constănțean, și cu mine. Cu care am avut succes și care mi-a permis să mă lansez ulterior într-o carieră solo. Deci, pot spune că ursitoarea mea, pentru o perioadă, s-a numit Costi Ioniță!”, conchide el.

Urmăriți Impact.ro și pe