Mihai Trăistariu este în culmea fericirii. Fanii nu mai sperau la acest anunț

Stan Filon 10.06.2023, 21:31
Mihai Trăistariu este în culmea fericirii. Fanii nu mai sperau la acest anunț

Mihai Trăistariu este în al nouălea cer! Celebrul cântăreț a venit cu o veste fantastică pe Facebook, iar fanii săi s-au bucurat alături de el. Nu credea că ziua aceasta va veni, dar iată că după multe suferințe soarele a ieșit și pe strada lui.

Mihai Trăistariu este în culmea fericirii

Mihai Trăistariu și-a strigat bucuria pe Internet! Celebrul cântăreț care a fost în topurile muzicale de atâtea ori era înglodat în datorii. A fost neinspirat să facă un împrumut important la o bancă, cu câteva luni de zile înainte de venirea pandemiei de coronavirus.

Ei bine, după câțiva ani în care a făcut sacrificii dureroase, iată că artistul a scăpat, în sfârșit, de datoria imensă pe care o avea la bancă. cel mai mult îl doare însă faptul că a fost nevoit să își vândă casa în care a locuit mai bine de 20 de ani.

Mihai Traistariu este in culmea fericirii
Mihai Traistariu este in culmea fericirii

„Ce sumă împrumutase de la bancă”

„AM SCĂPAT DE DATORII !!! Sunt cel mai fericit om de pe Pământ! Am achitat azi ultimii 62.000 de RON… la bancă ! Pentru prietenii mei de pe Facebook, care nu sunt la curent cu situația mea… Împrumutasem în octombrie 2019… 5 miliarde de lei vechi de la bancă. 500.000 RON. M-a prins pandemia peste 5 luni. Un credit care mi-a mâncat creierii, viața, sufletul și timpul, un credit cu care m-am lăudat și în același timp l-am plâns pe Facebook și pe toate rețelele de socializare ani la rând, pentru că din cauza lui mi-am vândut casa din Constanța, în care am locuit. Am mai dat atunci din datorii. Am mers cu ratele până azi… când sunt complet reabilitat financiar”, a transmis pe Facebook Mihai Trăistariu.

E bine, acum că este pe zero cu datoriile, artistul a spus ce vrea să facă. În primul rând vrea să strângă bani, deoarece are un plan în minte pe care vrea să-l pună rapid în practică. De fapt, are mai multe planuri de afaceri, despre care a vorbit recent.

„A trebuit să îmi fac repede situația, să dau casa, să dau niște bani acolo ca să mai scad din rate și astăzi a fost ultima rată. Și uite așa am ajuns cu datoriile la 0. Din momentul acesta, sunt un om fericit, pentru că am 0 datorii, așa că pot să mă apuc să strâng niște bănuți, pentru că undeva în toamnă vreau să încep să tatonez pentru un teren. Vreau să îmi cumpăr un teren, tot în județul Constanța, undeva la țară. Vreau să îmi fac o pensiune, vreau să îmi fac casă, vreau ceva, nu știu, dar undeva cât să nu mai stau în oraș”, a încheiat el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...