Mihai Stoica se implică în conflictul dintre galerie și Florin Tănase. „Am vorbit cu Gheorghe Mustață”. Cine este „Maradona” la FCSB

Sorin Barbu 08.03.2022, 11:36

Este din nou scandal la FCSB. Fanii sunt supărați că Florin Tănase și Răzvan Oaidă nu s-au dus să-i salute la finalul partidei cu FC Voluntari și i-au ameințat pe cei doi că vor avea viață grea. Managerul general al echipei nu este de acord cu gestul fotbaliștilor și a promis că va încerca să facă pace. Mihai Stoica a luat deja legătura cu liderul galeriei.

Mihai Stoica vrea să medieze conflictul dintre Florin Tănase și Gheorghe Mustață

FCSB a câștigat cu mari emoții duelul cu FC Voluntari. Trupa lui Toni Petrea s-a impus după golul senzațional înscris de Octavian Popescu pe final de partidă. Fanii nu și-au încurajat favoriții, supărați că echipa finanțată de Gigi Becali a ieșit din lupta pentru titlu. De altfel, roș-albaștrii au terminat sezonul regulat la 14 puncte de liderul CFR Cluj și vor începe bătălia din play-off cu un handicap de șapte puncte.

La finalul confruntării a existat un moment tensionat. Fanii s-au supărat că Florin Tănase și Răzvan Oaidă nu s-au dus să-i salute și au amenințat cu represalii. Principalul vizat? Căpitanul Tănase!

„Tănase ne-a sfidat. Incredibil gest! E căpitanul echipei! Rămânem la părerea, că în afara lui Keșeru, în echipa nu există steliști. De acum înainte, galeria îi răspunde lui Tănase, ca și lui Oaidă- Maradona, așa cum merită. Pe restul i-am asigurat că din play-off vom fi alături de ei.

Tănase fost îndemnat de către anumite persoane să se întoarcă înapoi (n.r – din drumul spre galerie) A făcut un gest urât cu mâna și a plecat la vestiar, alături de «Maradona» Oaidă.

Să-l întrebe Florin Tănase pe Rică Neaga ce pățea acum 15 ani de zile când punea piciorul pe minge. Niciun căpitan de la Steaua nu și-a permis să facă aceste lucruri și să ignore suporterii!”, a explicat liderul galeriei FCSB.

Mihai Stoica nu este de acord cu gestul fotbaliștilor și deși se află în conflict cu Gheorghe Mustață a luat legătura cu conducătorului suporterilor. Speră să rezolve problema amical.

„Am vorbit ieri cu Mustaţă, sper să reuşesc să mediez problema asta, a fost o neînţelegere.
Băieţii s-au dus la fani, cei din galerie le reproşau, iar Tănase şi Oaidă au plecat. Le reproşau că nu s-au dus să salute galeria nici la Piteşti şi chiar nu am ştiut despre treaba asta.

Din moment ce oamenii merg în ţară după tine, e logic să mergi şi chiar să accepţi şi critici dacă sunt într-un registru acceptabil”, a declarat MM Stoica, potrivit Telekom Sport.

Fanii FCSB au protestat la duelul cu FC Voluntari. Au afișat un mesaj în care au scris „Nu ne meritați!”, și au tăcut pe toată durata meciului.

Urmăriți Impact.ro și pe