Dan Petrescu, furios pe brigada de arbitri de la partida CFR Cluj – FCSB. „Nu ai voie să dai un asemenea cartonaș roșu”

Sorin Barbu 17.04.2022, 23:53
Dan Petrescu, furios pe brigada de arbitri de la partida CFR Cluj – FCSB. „Nu ai voie să dai un asemenea cartonaș roșu”

CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de FCSB cu 1-0, iar Dan Petrescu a pus această înfrângere pe umerii arbitrului Istvan Kovacs. A spus că Mateo Susic nu merita cartonașul roșu, după atacul asupra lui Darius Olaru, dar a mai găsit și o fază la care Petrila ar fi fost oprit din drumul către gol.

Dan Petrescu îl atacă dur pe arbitrul Istvan Kovacs

CFR Cluj avea acum două săptămâni un avantaj consistent de opt puncte, iar acum mai are doar două. Trupa lui Dan Petrescu a pierdut pe teren propriu duelul cu FCSB și lupta la titlu devine foarte palpitantă.

Octavian Popescu a marcat singurul gol al partidei, dar „Bursucul” are o problemă cu cartonașul roșu primit de Mateo Susic, după atacul asupra lui Darius Olaru. Jucătorul FCSB nu a mai putut să continue partida și a ajuns la spital pentru un consult medical.

„Prima înfrângere pe teren propriu, în campionat, după foarte mult timp. Un meci decis dintr-o greșeală de arbitru, în opinia mea. Nu ai voie la un derby să dai un asemenea cartonaș roșu.

Noi am luat gol în minutul 96 la Craiova, deși se arătase cinci. Acum, s-a fluierat cu 10 secunde mai devreme să nu cumva să egalăm. Trebuia să mai lase cu un minut sau două”, a tunat antrenorul campioanei.

Dan Petrescu este convins că Istvan Kovacs a greșit din cauza presiunii din ultimele zile. Gigi Becali l-a avertizat pe arbitru, înaintea partidei, să nu mai tolereze jocul dur și să scoată mai repede cartonașele din buzunar.  Tehnicianul ardelenilor este convins că de aici a pornit toată problema.

„Presiunea care a fost pusă s-a văzut pe teren. Arbitrul a decis meciul. Nu am ce să le reproșez băieților mei. S-au zbătut, dar nu ai cum să joci în 10. Noi niciodată nu o să primim, dacă jucăm în deplasare la Craiova sau la FCSB, un roșu așa. Mă gândeam că vor fi greșeli și a fost o greșeală mare. Și Real Madrid când a pierdut cu Barcelona nu a avut un șut pe poartă. Se întâmplă la meciuri din astea.

Pentru noi era bun și un egal, iar pentru ei victoria. Dar cred că dacă se termina meciul egal nu se supăra nimeni. E o criză care trebuia să vină la un moment dat, trebuie să știm să trecem peste ea. Titlul se va decide în ultimul meci”, a mai spus Dan Petrescu.

Mario Camora a fost foarte dezamăgit. A spus că jucătorii de la CFR Cluj trebuie să strângă rândurile dacă vor să câștige titlul.

„La Craiova am pierdut în ultima secundă, iar acum am pierdut după o deviere. Trebuie să analizăm bine meciul, să vedem unde am greșit. Putem câștiga campionatul numai dacă vom fi uniți, dacă vom fi un grup unit. Mai avem cinci meciuri, trebuie să câștigăm fiecare meci în parte.

Astăzi n-am jucat bine nici în 11 oameni, n-am avut nicio ocazie. Trebuie să vorbim, să fim uniți și să câștigăm următorul meci. Craiova a intrat și ea în luptă, clar, e la șase puncte. Nu trebuie să mai facem pași greșiți, am făcut destui pași greșiți în acest play-off”, a spus Mario Camora, după CFR Cluj – FCSB.

CFR Cluj are 45 de puncte și se află pe primul loc. FCSB ocupă locul doi cu 43 de puncte, iar poziția a treia este ocupată de CS Universitatea Craiova care are 39 de puncte.

Urmăriți Impact.ro și pe