Gigi Becali n-a pățit niciodată așa ceva din partea unui fotbalist. Toată lumea a putut să vadă ce s-a întâmplat

Marian Cărăvan 31.08.2020, 13:13
Gigi Becali n-a pățit niciodată așa ceva din partea unui fotbalist. Toată lumea a putut să vadă ce s-a întâmplat

La câștigătoarea Cupei României s-a petrecut recent un episod tensionat, care îi are în prim-plan pe finanțatorul FCSB și pe unul dintre jucători. Gigi Becali n-a pățit niciodată așa ceva din partea unui fotbalist. Cum a fost posibil?

Gigi Becali nu a pățit niciodată așa ceva din partea unui fotbalist

Finanțatorul FCSB este recunoscut pentru „derapajele” sale, pentru modul cum își tratează jucătorii și antrenorii. Dar când se întâmplă invers se creează o adevărată isterie. Recent, Gigi Becali a fost ținta unui mesaj ironic, care a apărut pe paginile de socializare ale fotbalistului Adrian Petre. S-a întâmplat la finalul meciului FCSB – Viitorul (scor 3-0), motiv pentru care acesta a intrat în direct la tv să lămurească lucrurile.

„Altcineva îmi administrează conturile pe Social Media. Am intrat și am văzut, am șters repede, am vrut să lămuresc situația. Dacă am ceva de zis, zic în față, nu pe Social Media. Îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva. N-aș fi postat niciodată genul ăsta de poză.

De regulă, cine postează mă consultă. În seara asta nu m-a consultat. A avut poate o tresărire de orgoliu, nu știu. Un prieten apropiat administrează contul. M-a pus pe mine într-o situație nasoală. Am vrut să lămuresc.

Am șters. Chiar îmi cer scuze pentru ce s-a creat după această postare”, a spus Adrian Petre, la Digi Sport Special.

Gigi Becali n-a pățit niciodată așa ceva din partea unui fotbalist. Toată lumea a putut să vadă ce s-a întâmplat Sursa foto: Digi Sport

Ce a apărut în postare. Toată lumea a putut să vadă ce s-a întâmplat

Așa cum a precizat și Adrian Petre, postarea a fost ștearsă, dar nu înainte de a fi văzută de foarte multă lume.

„Prima ta greșeală a fost să crezi că sunt una dintre oile tale!”, a fost mesajul care l-a făcut pe fotbalist să intervină în direct la Digi Sport pentru a lămuri situația.

Adrian Petre nu a bifat niciun minut pentru FCSB în acest sezon, dar fotbalistul e decis să nu mai accepte această situație.

„Dacă situația va continua, cu siguranță va trebui să se întâmple ceva. Nu pot să-mi pun cariera în pericol.

Am vorbit cu impresarul, sunt câteva echipe interesate, dar nu vreau să dau nume. Sunt jucătorul celor de la FCSB și nu-mi permit să jignesc pe nimeni”, a spus Adrian Petre.

Urmăriți Impact.ro și pe