Mihai Stoica a explicat de ce Florinel Coman nu a fost în lot la meciul cu Chindia. Ce problemă medicală a avut  „Mbappe de la FCSB”

Sorin Barbu 16.02.2022, 11:38
Mihai Stoica a explicat de ce Florinel Coman nu a fost în lot la meciul cu Chindia. Ce problemă medicală a avut  „Mbappe de la FCSB”

Florinel Coman este cel mai ghinionist jucător de la FCSB. A lipsit foarte mult de pe gazon din cauza unor accidentări foarte grave și a ratat un transfer de milioane de euro în străinătate. La duelul cu Chindia a lipsit din nou din lot, deși la testul PCR a primit un rezultat negativ. Managerul general al FCSB a vorbit, în direct, despre situația medicală a fotbalistului din atacul formației lui Toni Petrea.

Florinel Coman, din nou indisponibil

În sezonul 2019-2020, Florinel Coman a înscris 12 goluri, iar în precedentul 11. Erau vremurile în care Gigi Becali refuza pentru el o ofertă de 9 milioane de euro de la Orlando City, din MLS, dar și una de 7 milioane de la Sporting Lisabona. Au urmat ani dificili, cu accidentări serioase și perioade lungi și anevoioase de recuperare.

Coman încearcă să revină cât mai repede, dar deocamdată evoluțiile sale nu sunt bune, deși patronul îl tot impune în prima echipă. La duelul cu Chindia Târgoviște nu a fost nici măcar în lot și s-a speculat că fotbalistul ar fi avut din nou COVID-19.

Managerul FCSB a explicat situația lui Florinel Coman. Jucătorul a fost testat pentru COVID, pentru că avea simptome specifice, dar s-a dovedit că nu este infectat. Oficialul a citit verdictul medicilor, în direct la postul de televiziune unde colaborează.

„Coman e negativ la testul PCR şi pozitiv la test de gripă. Îl am scris. Există şi test gripal, gripă normală. Pozitiv virus gripal tip A/H3”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Televiziunea la care va putea fi vazut Mihai Stoica. Motivul pentru care a semnat imediat

Fără Coman în teren, FCSB s-a impus cu 3-2 în partida de etapa trecută cu Chindia Târgoviște, după ce oaspeții au condus cu 2-0. Sunt șanse mici ca Florinel Coman să fie în lotul formației lui Toni Petrea și etapa viitoare în confruntarea cu CS Mioveni, programată în deplasare, pe data de 19.02.2022, în etapa a 27-a din Liga 1.

FCSB ocupă locul doi în clasament la șase puncte de liderul CFR Cluj.

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe