Mihai Rotaru a anunțat, în direct, la televiziune, că CS Universitatea Craiova a mai transferat doi jucători. Care este deficitul clubului din acest an

Sorin Barbu 25.07.2022, 13:34

CS Universitatea Craiova a mai adus doi jucători, iar campania de achiziții nu s-a terminat. Sergiu Hanca și Rivaldinho au semnat cu formația olteană, iar patronul Mihai Rotaru a anunțat transferurile, în direct, la televiziune. Omul de afaceri a explicat că echipa are mare nevoie de o calificare în grupele Europa Conference League pentru a echilibra bugetul.

Sergiu Hanca și Rivaldinho, transferați la CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova a început sezonul cu antrenorul Laszlo Balint pe bancă, înlocuitorul lui Laurențiu Reghecampf, dar conducătorii nu s-au grăbit și cu achizițiile. Acum au început să apară și jucători noi. Sergiu Hanca și Rivaldinho au semnat cu formația din Bănie, iar informația a fost confirmată chiar de patronul echipei.

„Noi continuăm campania de transferuri. Azi au venit Rivaldinho și Hanca. Campania continuă, momentan sunt 4 jucători aduși: Martici, Raul Silva, plus cei doi.

Martic a mai fost la noi, iar pe Hanca și Rivaldinho îi cunoaștem. La nivel de mentalitate, clubul va avea o creștere. La nivel de responsabilitate, de mentalitate, vom avea o creștere”, a declarat Mihai Rotaru, la Pro Arena.

Cei doi fotbaliști au fost aduși din Polonia de la formația Cracovia. Hanca a jucat acolo trei ani, după ce în Liga 1 a avut contract cu Dinamo și ASA Târgu Mureș, în timp ce Rivaldinho a ajuns la această echipă după ce a fost cumpărat de la Viitorul Constanța.

CS Universitatea Craiova are nevoie de cinci milioane de euro

Mihai Rotaru a explicat că echipa are mare nevoie de o calificare în grupele Europa Conference League. Milioane de euro din cupele europene ar ajuta enorm bugetul.

„Primul obiectiv e a accederea în grupele Conference. Avem nevoie ca fiecare firicel de iarbă să fie cu noi. Avem nevoie de suporteri să fie cu noi. Avem nevoie să câștigăm, apoi vine și Rapidul. Dar trebuie să câștigăm joi, vrem în grupe. Avem un culoar care ne permite accesul. Sunt încrezător că vom trece mai deoparte.

În primul rând, ne uităm la planul sportiv, apoi la cel financiar. Noi în acest an avem un deficit bugetar de 5 milioane. O calificare ne-ar completa bugetul, nu ar mai trebui să vină acționarii cu bani de acasă”, a mai spus Mihai Rotaru.

CS Universitatea Craiova a obținut un rezultat de egalitate, 1-1, în deplasare, în prima manșă cu albanezii de la Vllaznia, în turul doi preliminar al Conference League.

Urmăriți Impact.ro și pe