Mihai Morar a botezat un copil în plină carantină. Cum a reuşit: “Se poate orice în izolare”

Nicu Stan 14.10.2021, 19:51
Mihai Morar a botezat un copil în plină carantină. Cum a reuşit: “Se poate orice în izolare”

Mihai Morar a botezat un copil în plină carantină din cauza pandemiei de coronavirus. Vedeta spune că orice este posibil în izolare. De asemenea, botezul a avut loc într-un fel în care nici Mihai Morar nu a mai auzit. În plus, evenimentul cu care mulți dintre fanii lui Mihai Morar nu au fost de acord, a avut loc exact de Sfânta Parascheva, 14 octombrie, zi în care omul de radio și TV a împlinit 40 de ani.

Mihai Morar, naș de botez așa cum nu s-a mai văzut. Mulți dintre fanii lui nu au fost de acord

Mihai Morar a botezat un copil chiar astăzi, 14 octombrie, zi în care prezentatorul TV și omul de radio a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani.

Botezul a fost unul cum nu s-a mai auzit până acum, având loc online, Mihai Morar și soția lui participând la slujba de creștinare prin intermediul camerei laptopului.

Gestul lui Mihai Morar nu a fost apreciat de toti fanii
Gestul lui Mihai Morar nu a fost apreciat de toti fanii

Mesajul lui Mihai Morar

Astfel, prezentatorul TV a concluzionat că este posibil orice în izolare. Nu de aceiași părere au fost și prietenii lui Mihai Morar, care au început să-și facă cruci când au văzut ce se întâmplă.

”SIMPLU ȘI FAIN. NAȘI DE BOTEZ, ONLINE.  Am 40 azi, dar n-am mai făcut asta până acum… De ziua mea, am botezat pe ZOOM. Se poate orice în izolare, m-am prins. Dimineață, am lansat cartea de acasă. Iar acum tocmai ce am fost nași de creștinare pentru Aris.  Mulțumim pentru “conexiune”, @olga_popa_oficial și @claudiuilioiu. Aris, să te ocrotească Sfânta Parascheva, cum l-a ocrotit pe Nașu din ziua în care s-a născut până azi, la 40”, a scris Mihai Morar în mesajul care însoțește poza care îl arată pe prezentatorul TV, alături de soția lui, stând evlavioși în fața laptopului.

Cîțiva dintre fanii lui Mihai Morar nu au fost de acord cu gestul făcut

Postarea lui Mihai Morar a fost plăcută de peste 13.500 de fani, însă unii dintre ei nu au fost atât de încântați de cele făcute de mihai Morar.

”Nu cred asa ceva, asta chiar mi-e greu sa înțeleg/ Ce vremuri trăim!/ O sa se ajunga sa se faca copii prin Bluetooth/ ..Am ajuns sa ne căsătorim si pe zoom…un pistol frate/ Dar cu tot respectul ma depaseste intelegerea actului de botez pe Zoom!!!!!!”, au scris câțiva dintre fanii lui MIhai Morar.

S-a vaccinat Mihai Morar

De asemenea, alți fani l-au acuzat pe Mihai Morar că nu s-a vaccinat. ”Dacă erati vaccinați așa ceva nu era”, a spus fanul respectiv, fapt care l-a făcut pe Mihai Morar să răbufnească.

”Sunteți exemplul perfect a comenta fără a sti povestea. Sunt vaccinat cu trei doze, doamna bună. Mulțumesc și Dvs pt urarea de ziua mea. Pardon, ura”, a scris Mihai Morar în comentariile postării sale.