Mihai Mitoşeru, dezvăluiri emoţionante despre căsnicia ratată. “E vina mea că sunt singur. Mi-e foarte greu”

Stan Filon 09.02.2021, 18:57
Mihai Mitoşeru, dezvăluiri emoţionante despre căsnicia ratată. “E vina mea că sunt singur. Mi-e foarte greu”

Mihai Mitoșeru trece prin momente grele, după ce mama sa a fost internată și operată. Singura persoană care i-a fost aproape a fost tot Noemi, fosta sa soție. Vedeta își pune cenușă în cap acum și spune că el este de vină că este singur și zice că tot din cauza lui s-a terminat și căsnicia sa cu Noemi.

Mihai Mitoşeru a făcut dezvăluiri emoţionante despre căsnicia ratată

Mihai Mitoșeru a fost invitat la emisiunea lui Teo, de la Kanal D, unde a vorbit despre evenimentele din viața sa, dar și despre singurătatea cu care se confruntă. Actorul a decis să-și deschidă sufletul și să vorbească despre chestiuni sensibile.

“Eu sunt singur pentru că e vina mea. Soţia mea m-a părăsit din cauza mea. Nu am încercat să fac ceva cu viaţa mea. După 14 ani împreună era normal să fie lângă mine, Noemi şi-a anulat o cursă, a dormit la mine. Nu ne-am împăcat, dar suferă pentru cea care i-a fost soacra. Îmi pare rău că am divorţat, că nu am lăsat nicio femeie să se apropie de mine. Nu sunt depresiv, dar recunosc că aş fi vrut să nu fiu singur în asemenea momente. Mi-e foarte greu singur”, a spus Mihai Mitoşeru, la Teo Show.

Mihai Mitoseru a facut dezvaluiri emotionante despre casnicia ratata
Mihai Mitoseru a facut dezvaluiri emotionante despre casnicia ratata

Mama lui Mihai Mitpșeru trece prin momente grele, pe un pat de spital

Mama lui Mihai Mitoșeru se confruntă cu o problemă de sănătate. A fost nevoită să se opereze, după ce medicii au descoperit o tumoră. Vedeta a făcut totul public deoarece avea nevoie de sânge pentru operația mamei sale. Fanii săi i-au sărit imediat în ajutor.

“Ne-am dus la urgenţe, i-au făcut un CT. Au descoperit o tumoră care trebuia operată. Mama, puternică fiind, a decis să căutăm pe cineva care să o opereze. A avut încredere în medicul care urma să facă intervenţia. Am ajuns să fac publică povestea pentru că era nevoie de sânge, altfel nu aş fi vorbit despre asta. Operaţia a ieşit bine pentru vârsta ei, suntem optimişti. La recuperare a fost o problemă. M-a surprins faptul că românii au sărit aşa repede.

Într-o oră s-a făcut rost de sânge. La două zile după operaţie nu mai putea vorbi, îi era frică, simţea că toată lumea are ceva cu ea. Au dus-o la Terapie Intensivă. Astăzi, a început să îşi revină, e spre bine. Din acest motiv o mută pe secţie. Pentru mine a fost o perioadă grea, am realizat că am stat prea puţin cu mama. Lucrurile normale au devenit chestii senzaţionale”, a spus Mihai Mitoseru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...