Costin Mărculescu, final trist de viață! Ultima zi de naștere, sărbătorită cu 6 prieteni

Redacția IMPACT 11.06.2020, 16:41

Codrin Ștefănescu, fostul purtător de cuvânt al PSD, are sufletul sfâșiat de durerea pricinuită de dispariția lui Costin Mărculescu. Postarea sa de pe Facebook e indiciul că acesta chiar suferă. Cu sufletul răvășit de durere, politicianul a scris că actorul a murit singur și uitat de prieteni.

Costin Mărculescu a murit uitat de prieteni

A murit singur, uitat de prieteni. Cel puțin așa scrie pe Facebook Codrin Ștefănescu, bunul prieten al actorului Costin Mărculescu.

„Țin minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste două sute de prieteni, am fost doar șase. Plus lăutarii. Și a fost extraordinar. Rămas bun, prieten vechi! Așteptam noua ta carte, așteptam petrecerea de ziua ta. Nu știam că te simți singur și părăsit de toți, nu știam că ai probleme. Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oară când am vorbit. Probabil că nu ai spus nimănui. Țin minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste dou sute de prieteni, am fost doar șase. Pls lăutarii. Și a fost extraordinar. Ți-am spus noi că lumea e rea, nepăsătoare și uitucă. Dar tu ai continuat să zâmbești și să speri. Că oamenii vor deveni mai buni și valorile vor fi respectate. Drum lin, prietene drag! Dumnezeu să te ocrotească, Costin Mărculescu!”, a scris politicianul pe pagina sa de Facebook.

Sfârșitul trist al unui actor
Sfârșitul trist al unui actor

A fost găsit mort în casă

Actorul a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Dată fiind starea avansată de putrefacție, specialiștii spun că este posibil ca acesta să fi murit de trei zile sau chiar mai mult.

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova. A debutat în televiziune în 1984 și a avut un rol în filmul de succes „Liceenii”, regizat de Nicolae Corjos, unde a jucat alături de Ștefan Bănică Jr, Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu…

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989 – 1993. A colaborat  cu mai multe teatre în mai mult de 2.000 de spectacole.

Urmăriți Impact.ro și pe