Mihai Dolinschi, unul dintre cei mai importanți comentatori ai Telekomsport, a murit la doar 29 de ani. Doilu în presa sportivă din România

Ana Anitoiu 19.07.2021, 23:14
Mihai Dolinschi, unul dintre cei mai importanți comentatori ai Telekomsport, a murit la doar 29 de ani. Doilu în presa sportivă din România

Mihai Dolinschi, unul dintre cei mai importanți comentatori ai Telekomsport, a murit la vârsta de doar 29 de ani. Comentatorul, moderatorul și analistul a fost găsit fără viață, luni, în locuința sa din Capitală.

Care a fost ultimul mesaj pe care l-a publicat Mihai Dolinschi pe pagina sa de Facebook

Mihai Dolinschi, cunoscut pentru aparițiile de la Telekom Sport și Look Sport, a publicat ultimul mesaj pe pagina sa de Facebook chiar luni dimineață. Jurnalistul sportiv a atras atenția asupra unei declarații făcute de jucătorul de fotbal Steven Gerrard. Deocamdată, cauzele decesului său nu sunt cunoscute.

”Steven Gerrard: «Hărmălaia era greu de descris. Atunci când ești rezervă și te încălzești, vezi o mare de oameni. Îți sare inima din piept. Ai emoții mari. Când ți se face semn să intri pe teren, te cuprinde un sentiment ireal și e înfricoșător. Am jucat doar patru minute, dar, îmi amintesc că tata mi-a spus, după meci, în drum spre casă: Nimeni nu îți poate lua asta.

Ai jucat pentru prima echipă a lui Liverpool! E incredibil! La finalul meciului am simțit ca și cum totul e îndeplinit. Visul e realizat, dar când revii la realitate, îți dai seama că-i doar începutul. De la acel debut mi s-a schimbat viața. Totul s-a schimbat foarte rapid. Se deschidea ușa către lumea reală. Când ești pe teren, trebuie să fii pregătit sau rămâi descoperit. În fotbalul mare nu te poți ascunde. Totul se întâmplă rapid și nici o situație nu seamănă cu alta»”, a fost mesajul.

Mihai Dolinschi, unul dintre cei mai importanti comentatori ai Telekomsport, a murit la doar 29 de ani
Mihai Dolinschi

Mihai Dolinschi, premiat pentru activitatea sa

Considerat unul dintre cei mai talentați și promițători comentatori sportivi, pasionat de fotbal și baschet, Mihai Dolinschi a fost premiat pentru activitatea sa în 2018. Atunci a primit premiul Grigore Caracostea (Tânăr jurnalist) din partea Asociației Presei Sportive din România.

Mai exact, Mihai Dolinschi a primit premiul în cadrul unei festivități ce a fost organizată în aprilie 2019, în Amfiteatrul COSR. De altfel, de-a lungul timpului, tânărul a primit numeroase premii și avea o carieră întreagă înainte, la vârsta de 29 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...