Mihai Albu, despre ținuta lui Carmen Iohannis de la dineul Summitului NATO. Creatorul de modă reacționează după valul de critici de pe internet

Ioana Bucur 30.06.2022, 16:21
Mihai Albu, despre ținuta lui Carmen Iohannis de la dineul Summitului NATO. Creatorul de modă reacționează după valul de critici de pe internet

Premieră nedorită pentru Prima Doamnă a României, care nu a reușit să impresioneze la cel mai recent eveniment la care a participat alături de soțul său. Jurnaliștii redacției Ego – Impact.ro au cerut și părerea unui specialist. Ce ne-a spus, în exclusivitate, Mihai Albu despre ținuta lui Carmen Iohannis de la dineul Summitului NATO găzduit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia, în onoarea Șefilor de Stat. Ce spune creatorul de modă după valul de critici.

Ținuta lui Carmen Iohannis de la dineul Summitului NATO a stârnit un val de critici

Prezenți în Spania, la Madrid, unde șeful statului a participat la Summitul NATO, Klaus și Carmen Iohannis au participat la dineul de gală găzduit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia, printre invitați numărându-se și Joe și Jill Biden, președintele și Prima Doamnă a SUA, Emmanuel Macron și Brigitte, președintele și Prima Doamnă a Franței, dar și multe alte personalități.

Dacă, până acum, toate alegerile vestimentare ale soției președintelui au fost lăudate, de data asta, rochia purtată de Carmen Iohannis a stârnit un val de critici în mediul online. Prima Doamnă a României a purtat o rochie roz, cambrată pe talia de invidiat, cu mânecuțe cu aplicații de broderie, la care a asortat o pereche de sandale nude, considerate nepotrivite pentru un eveniment atât de important.

Mihai Albu, despre ținuta lui Carmen Iohannis de la dineul Summitului NATO. Creatorul de modă reacționează după valul de critici de pe internet

Ce spune Mihai Albu

Rochia este realizată de designerul Elie Lăslean, după cum a anunțat, ieri, cu mândrie, pe contul ei de Facebook:

„Aseară, la dineul de gală de la Madrid, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte o rochie elegantă, din tafta satinată, realizată în atelierele ELLIS, pentru această ocazie. Decupajele de broderie cu fir argintat aplicate pe mâneci au completat linia rochiei de o simplitate studiată și foarte feminină. Mulțumim, Carmen Iohannis, pentru încrederea acordată!”

În condițiile în care o mare parte din critici s-a concentrat pe sandalele purtate de Carmen Iohannis, jurnaliștii redacției Ego – Impact.ro au cerut părerea unui specialist, nimeni altul decât Mihai Albu.

„Regula spune că, dacă rochia are brațele neacoperite, trebuie să alegi sandale, deci a respectat această normă. Rochia este frumoasă, sandalele sunt discrete și decente, părerea mea este că nu ar fi nimic greșit. Este discutabil însă dacă poate să fi fost mai potrivită o altă ținută cu totul. Oricum ar fi, ținuta este veselă și decentă”, a spus Mihai Albu, pentru Ego.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...