EXCLUSIV

Mihaela Tatu, gata să revină la TV după zece ani. Postul surpriză care i-a făcut ofertă. ”Este o veste bună”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 12.10.2021, 17:38

Mihaela Tatu, care a cunoscut celebritatea cu emisiunea “De 3XFemeie”, difuzată de Acasă TV, s-a retras din televiziune, în urmă cu zece ani. Reporterii impact.ro au aflat, în exclusivitate, că vestita prezentatoare tv este dorită, pentru o nouă emisiune de divertisment, de mai multe televiziuni, inclusiv de Tele 7 abc, post tv care se relansează în forță. Contactată telefonic, Mihaela Tatu ne-a declarat: ”Voi cântări fiecare ofertă în tv”.

”Nu contează postul de televiziune unde lucrez, ci emisiunea, să rezonez cu ea”

Mihaela Tatu s-a retras, în urmă cu zece ani, din lumina reflectoarelor, și s-a mutat la Oradea. Între timp, a devenit profesor la DallesGO, unde susține cursul de Public Speaking (cea mai importantă platformă de cursuri interactive after-work din România, cu centre în toate marile orașe ale țării: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Oradea, Craiova, Sibiu și Galați, n.r.):

”Sunt implicată în tot felul de proiecte frumoase printre care pun și voce pentru povești, fac audiobook-uri. Însă, când îmi este dor de televiziune, vin la o emisiune și îmi trece dorul. Mi-ar plăcea să prezint o emisiune cu care să rezonez, altfel nu stau să prezint orice nu mi se potrivește. Nu contează postul de televiziune unde lucrez, ci emisiunea, să rezonez cu ea”, ne povestea Mihaela Tatu, în urmă cu câteva luni.

Mihaela Tatu, gata sa revina la TV dupa zece ani. Postul surpriza care i-a facut oferta. ”Este o veste buna”. EXCLUSIV
Mihaela Tatu

”E o veste bună. Aștept propunerea celor de la Tele 7 abc, o voi analiza”

Iată însă că mesajul ei nu a rămas fără ecou. Reporterii impact.ro au aflat că cei din conducerea Tele 7 abc i-au pregătit un nou format de emisiune, cel mai probabil de divertisment:

”Mihaela Tatu este pe lista noastră, pentru o emisiune. După ce ne vom relansa, și sperăm ca la sfârșitul acestei luni să obținem licența, îi vom o face o ofertă Mihaelei Tatu, pentru o emisiune de divertisment. Ne-am bucura enorm să colaborăm”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Raluca Găină, producătorul general al Tele 7 abc.

Contactată de reporterii impact.ro, Mihaela Tatu ne-a declarat: ”Încă nu m-au căutat cei de la Tele 7 abc, nu știu încă despre ce este vorba, aștept propunerea, o voi analiza. Dar, mulțumesc, este o veste bună. Vom vedea, în funcție de ce îmi vor propune, dacă ideea se va concretiza sau nu!”.

În ce condiții s-ar muta Mihaela Tatu, din nou, în Capitală: „Să am un job care să îmi placă din toate punctele de vedere”

Invitată, recent, la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, celebra Mihaela Tatu a menționat că nu exclude posibilitatea de a reveni în București, deși acum locuiește în Oradea. Dar, ar face acest pas, în anume condiții:

”Să am un job care să îmi placă, din toate punctele de vedere. Și, în al doilea rând, sunt ființa care își urmează partenerul. Dacă ar fi din Caracal, l-aș convinge să vină la Oradea. Nu îmi priește la sănătate zona de șes”, a menționat Mihaela Tatu, la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...