Mihaela Tatu, apariție de senzație pe podium la 59 de ani. A întors toate privirile FOTO

Beatrice Dumitru 18.11.2022, 23:59

Mihaela Tatu a fost una dintre cele mai cunoscute și populare prezentatoare de televiziune din România în anii 2000. Dar, dintr-o dată, a fost obligată să se retragă din spațiul public din cauza unor probleme de sănătate, dar a revenit în forță și a avut o apariție de senzație pe podium ,la 59 de ani. Iată cum arată fosta prezentatoare acum.

Mihaela Tatu, model la 59 de ani

Mihaela Tatu reușea, seară de seară, să țină în fața televizoarelor zeci de mii de telespectatori, de care a reușit să se apropie datorită stilului ei cald și prietenos, dar a fost obligată să se retragă din spațiul public. Deși stă în continuare departe de televiziune, cea care i-a adus celebritatea, fosta prezentatoare și-a făcut apariția la un eveniment monden inedit, care a reunit nume importante din showbiz-ul românesc.

Mihaela Tatu a apărut într-o ipostază complet nouă. Ea a acceptat provocarea de a deveni model pentru o seară, la vârsta de 59 de ani, cu ocazia celebrării a trei decenii de carieră ai designerului Eli Lăslean. Îmbrăcată într-o rochie de seară spectaculoasă, lungă, cu umerii goi, fosta prezentatoare a furat toate priviriel în timp ce defila pe podium, imagini surpinse de jurnaliștii de la Playtech.ro.

Mihaela Tatu, apariție de senzație pe podium la 59 de ani. A întors toate privirile FOTO
Mihaela Tatu, model pentru o seară.

Alături de ea au mai defilat Denise Rifai, Monica Davidescu, Bianca Brad și Dana Săvuică, iar creațiile au fost admirate din public de Corina Chiriac și Lavinia Șandru.

„Nu mă așteptam să se năruiască tot”

Deși acum are o viață liniștită și a depășit toate problemele, Mihaela Tatu a vorbit cu doar câteva zile înainte de acest eveniment despre una dintre cele mai grele momente ale vieții sale. Ea a suferit o operație la genunchi care a aruncat-o în brațele depresiei, dar a reușit să se vindece prin yoga și dezvoltarea spirituală.

Atunci am avut și depresie. Nu mă așteptam să se năruiască tot. Dintr-odată n-am mai putut să fac nimic. Ăla a fost momentul în care am început să mă gândesc că ajunge. Prea am trăit ca o fântână arteziană, în afara mea. Dar asta după ce am trecut prin depresie. Atunci m-am apucat de yoga și am dus-o așa din 2006 până în 2011”, a spus Mihaela Tatu la podcast-ul lui Mihai Morar.

Mihaela Tatu a mai mărturisit că în acea perioadă grea a avut multe griji și responsabilități pentru că a trebuit să aibă grijă de mama sa care era bolnavă, dar și de sora ei care era la a doua facultate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...