Mihaela Buzărnescu, dezvăluire cutremurătoare despre relația cu Marco Dulca. „Am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, rănile, acuzațiile produse de imaginația lui”

Sorin Barbu 30.03.2022, 16:07

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca s-au despărțit după o relație de mai bine de șase luni. Jucătoarea de tenis a anunțat aceast lucru printr-un mesaj pe rețelele sociale în care a dezvăluit și ce „abuz mental” a îndurat.

Mihaela Buzărnescu, acuze grave la adresa fotbalistului Marco Dulca

La început au fost priviți cu urme de îndoială pentru că între cei doi era o diferență de aproape 11 ani: Mihaela Buzărnescu are 33 de ani, iar fotbalistul Marco Dulca 22 de ani. Lucrurile păreau să meargă de minune, iar cei doi „își strigau” dragostea prin mesajele de pe rețele sociale. Pozau zâmbitori și fericiți de la concerte, petreceri sau vacanțe în locurile însorite.

 

„Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță.

Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”, spunea tatăl fotbalistului, Cristi Dulca, în playsport.ro, întrebat de diferența de vârstă între fiul lui și Mihaela.

Și totuși, povestea s-a terminat destul de urât. Jucătoarea de tenis a decis să facă lumină și a dezvăluit că a fost de multe ori jignită și umilită în relația cu fotbalistul de la Chindia Târgoviște.

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, rănile, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe Instagram.

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat în luna ianuarie și a lipsit mai bine de o lună de pe terenul de tenis. Jucătoarea din România se află pe locul 121 WTA.

Urmăriți Impact.ro și pe