Mihaela Buzărnescu copiază vedetele de la Hollywood. „Recunosc, chiar mă ajută” (Exclusiv)

Anca Manolica 18.11.2022, 09:00

Mihaela Buzărnescu practică tenisul încă de când avea aproximativ cinci ani, fiind îndrumată de tatăl său, care i-a fost și antrenor. Cu toate că face sport de când se știe, Miki a mărturisit că tot timpul a fost într-o luptă cu kilogramele în plus. Dezvăluiri despre secretul dietei sale, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Cum se menține Mihaela Buzărnescu în formă

Mihaela Buzărnescu este una dintre tenismenele cu care România se mândrește. Are o carieră impresionantă în spate, luptând cot la cot cu nume mari la cele mai importante turnee din lume. Cu toate acestea, accidentările dese au fost un impediment în a avea constanță pe terenul de tenis.

Dar faptul că a reușit să atingă Top 20 WTA în cariera sa o mulțumește pe deplin, mai ales că ea ar fi vrut să renunțe la tenis în 2017, înainte de a obține această performanță.

Sportul este parte din viața sa încă de mic copil, aflându-se pe terenul de tenis încă de la cinci ani. Iar silueta pe care o are acum se datorează miilor de ore de antrenament și muncă asiduă. Cu toate acestea, jucătoarea de tenis a mărturisit că este extrem de atentă cu ceea ce mănâncă.

Ce dietă strictă ține

Mihaela Buzărnescu a mărturisit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, că ține un regim strict, pe care l-au adoptat, de altfel, și multe staruri de la Hollywood. Intermittent fasting-ul este un stil de viață și pentru multe dintre cele care își doresc să slăbească sau să își mențină greutatea constantă, iar sportiva se declară foarte mulțumită de efectele lui.

„Fac mult sport, pasiunea mea este tenisul, dar sunt și atentă la ceea ce mănânc, pentru că după o vârstă se vede, orice mănânci se depune.

Sunt pe intermittent fasting, dieta aceasta mă ajută destul de mult. Poate să fie un interval diferit de ore și pot să țin 8 cu 16, 6 cu 18, chiar și 12 cu 12 ore țin și mă ajută”, a spus ea pentru Playtech.ro.

Intermittent fastingul este un regim se poate adapta în funcție de program. De principiu, minim 12, preferabil 16 ore, nu trebuie să se consume decât apă, ceai sau cafea.

Cum se menține Mihaela Buzărnescu în formă
Cum se menține Mihaela Buzărnescu în formă

Citește și: Obiceiul la care Mihaela Buzărnescu nu renunță. Ce face încă de la 13 ani. „Pe mine m-a ajutat, voi continua până la finalul carierei, inclusiv și după”

Mihaela Buzărnescu: „Am avut probleme cu greutatea, eram destul de pufoasă”

Dacă la vârsta de 34 de ani, Miki are o siluetă de invidiat, sportiva a mărturisit că nu a fost întotdeauna trasă prin inel. În adolescență, ea a avut parte de un episod mai neplăcut, atunci când a luat proporții. Se îngrășase mai mult decât ar fi trebuit, astfel că a fost nevoită să ia rapid măsuri și a început un regim strict.

„Când eram mai mică, am avut probleme cu greutatea, eram destul de pufoasă (..) Pe la 16-17 ani am început să țin prima dietă, pentru că m-am operat de polipi când eram mică și în urma ei am avut așa o creștere peste noapte, o explozie în greutate și în pofta de mâncare. Eram pufoasă bine, dar am fost sănătoasă, asta e important”, a mai spus tenismena, pentru aceeași sursă citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...