Metoda Moneda, trucul care te lasă fără bunurile din maşină. Cum reuşesc hoţii să deschidă portierele cu un minim de efort

Nicu Stan 19.01.2022, 15:55
Metoda Moneda, trucul care te lasă fără bunurile din maşină. Cum reuşesc hoţii să deschidă portierele cu un minim de efort

Metoda Moneda, trucul care te lasă fără bunurile din maşină. Cum reuşesc hoţii să deschidă portierele cu un minim de efort. Hoții de mașini au o metodă prin care în scurt timp, fără niciun efort, te pot lăasa fără toate bunurile din mașină. Metoda de furt face ravagii în Europa. Ce metode mai folosesc hoții din mașini, vedeți în articolul de mai jos.

A apărut o nouă metodă de furt. Cum încearcă hoții să te fure prin „Metoda Monedei” VIDEO

Metoda monedei a apărut şi face ravagii deja în mai toate ţările din Occident. Hoţii pun o monedă în zona mânerului ușii mașinii şi aşteptată ca proprietarii să activeze sistemul centralizat de închidere.

Uşa pe care se află moneda nu se va mai închide, iar persoanele certate cu legea intră în maşină foarte uşor, după ce proprietarul se îndepărtează.

Metoda aparatului de bruiaj și a cerșetorului

O altă metodă prin care se poate „sparge” o mașină presupune bruiajul telecomenzii sistemului de închidere centralizată, scrie promotor.ro. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute metode de furt din maşini şi implică folosirea unui dispozitiv de bruiaj comandat de cineva dintr-o maşină aflată în imediată apropiere.

Chiar dacă s-ar putea ca apropiații tăi să-ţi spună că eşti paranoic că încui uşile la maşină de fiecare dată când pleci la drum, să ştii că e foarte sănătos să faci asta. De multe ori, cerșetorii din intersecții sunt de fapt hoți de mașini și încearcă să-ți intre din mașină chiar când aștepți la semafor.

Metoda abţibildului

Dacă vezi un abţibild lipit pe lunetă după ce ai urcat la volan, nu uita să opreşti motorul şi să încui uşile după ce ieşi din maşină ca să vezi ce întâmplă cu acel abțibild. Hoții din mașini mizează că ai să lași ușile deschise, timp în care ei îți cotrobăie în interior.

Metoda prin care se cere ajutor. Mai bine îți vezi de drum

O maşină (de multe ori cu numere de înmatriculare străine) este oprită pe marginea şoselei cu capota deschisă, iar lângă ea se află un bărbat sau o doamnă care face semne disperate să opreşti, pentru a da o mână de ajutor.

Cel mai bine este să îţi continui drumul liniştit, chiar dacă s-ar putea să vezi în oglinda retrovizoare cum „năpăstuitul” aleargă după maşina ta disperat. Sunt șanse să fie o mică ceată de hoți de mașini, care cum necum vor încerca să te fure.

Urmăriți Impact.ro și pe