Meteo, vineri, 3 septembrie 2021. Temperaturi în scădere. Ce valori se vor înregistra în țară

Nicu Stan 02.09.2021, 21:04
Meteo, vineri, 3 septembrie 2021. Temperaturi în scădere. Ce valori se vor înregistra în țară

Meteorologii Administrației Naționale de meteorologie au făcut prognoza meteo pentru ziua de vineri, 3 septembrie 2021. Astfel, conform prognozei ANM temperaturi vor fi scădere. Ce valori se vor înregistra în țară, vedeți în articolul de mai jos.

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 3 septembrie 2021. Meteorologii anunță vreme frumoasă

Meteorologii ANM au anunțat prognoza meteo pentru vineri, 3 septembrie 2021. Astfel, conform prognozei meteo, se anunță vreme frumoasă în cursul zilei de vineri, însă ușor mai rece decât ar fi normal pentru data calendaristică.

De asemenea, specialiștii ANM au anunțat că deși doar izolat vor exista condiții de ploaie, iar temperaturile vor fi destul de scăzute la nivelul întrugului teritoriu.

Meteorologii anunta vreme frumoasa vineri, 3 septembrie
Meteorologii anunta vreme frumoasa vineri, 3 septembrie

Vreme frumoasă în toată România vineri, 3 septembrie. La cât ajung temperaturile

Astfel, în cursul zilei de vineri, Administrația Națională de Meteorologie anunță vreme în general frumoasă în toată România.

Doar în regiunile de munte s-ar mai putea să apară ploi slabe, însă acestea nu vor fi însemnate cantitativ. Pe de altă parte, vântul va sufla puternic, în special în zonele înalte de munte.

Temperaturile dimineața și seara, în scădere

În ceea ce privește regimul termic, meteorologii ANM anunță vreme răcoroasă în special dimineața și seara, dar și la prânz valorile termice vor fi ceva mai scăzute decât ar fi normal pentru data calendaristică.

De asemenea, la orele amiezii zilei de 3 septembrie, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 26 de grade Celsius, în timp ce minimele se vor situa între 6 și 14 grade Celsius.

Temperaturile vor fi mai mici în depresiuni

În plus, în depresiuni, vremea va fi și mai rece, astfel că temperaturile minime pot ajunge chiar și la 2 grade Celsius. În schimb, specialiștii ANM au informat că cel mai cald va fi pe litoral în cursul zilei de vineri.

Prognoza meteo ANM pentru București

Meteorologii ANM informează că în zona Capitalei temperaturile pe timp de zi vor fi în ușoară scădere comparativ cu zilele trecute.

De asemenea, toamna își va intra serios în drepturi, astfel că vineri, maxima termică se va situa în jurul valorii de 24 de grade Celsius, în timp ce minima din timpul nopții va fi cuprinsă între 10 și 11 grade Celsius.

Vreme frumoasă în Capitală. Vor fi înnorări, însă nu va ploua

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie anunță pentru Capitală, în ziua de 3 septembrie, vreme frumoasă, cu soare, astfel că nu vor exista șanse de ploaie, chiar dacă ar mai putea să apară mici înnorări.