Imagini incredibile cu fiul cel mare al lui Messi! La 7 ani, Thiago arată că îi calcă pe urme tatălui său celebru

Marian Cărăvan 13.03.2020, 16:03
Imagini incredibile cu fiul cel mare al lui Messi! La 7 ani, Thiago arată că îi calcă pe urme tatălui său celebru

Așchia nu sare departe de trunchi. E valabil și în cazul lui Thiago Messi, fiul cel mare al sextuplului câștigător al Balonului de Aur, starul argentinian Lionel Messi. La 7 ani, Thiago arată că îi calcă pe urme tatălui său celebru. Imagini incredibile cu fiul cel mare al lui Messi demonstrează acest lucru.

Imagini incredibile cu fiul cel mare al lui Messi! La 7 ani, Thiago arată că îi calcă pe urme tatălui său celebru

Barcelona nu își face griji în privința viitorului. Chiar dacă oficialii grupării catalane aşteaptă ca Leo Messi, cel mai bine plătit sportiv din lume, să ia o decizie în privința semnării prelungirii contractului, aceștia nu își fac griji. Recent le-a atras atenția chiar fiul cel mare al starului argentinian, Thiago Messi, care face primii pași în fotbal chiar la gruparea blaugrana, la echipa de copii sub 8 ani. Și deja impresionează prin talentul său. Evident, nu putea purta un alt număr pe tricou decât același 10, pe care îl poartă celebrul său tată, căpitanul Barcelonei.

Pe Camp Nou ar putea apărea așadar un alt număr 10, tot din familia Messi. Thiago a atras toate privirile la un meci școală disputat recent între componenții grupei sale de vârstă. Fiul căpitanului Barcelonei a marcat două goluri în acest meci școală, iar primul dintre ele pare tras la indigo după una dintre numeroasele reușite ale lui leo Messi. După ce a driblat cu finețe un fundaș advers, puștiul de doar 7 ani l-a învins fără niciun fel de probleme pe goalkeeperul aflat în fața sa. Imaginile suprinse vorbesc de la sine despre potențialul lui Thiago.

Un star în devenire. Un nou număr 10 pentru Barcelona!

Thiago Messi a jucat în echipa Sergio, numită după Busquets, unde este coechipier cu fiul lui Luis Suarez. Formaţia lui Thiago Messi a câştigat partida cu scorul de 9-2.

Lionel Messi nu poate fi decât fericit că are un asemenea urmaș. Iar Thiago este mândru cu un asemenea tată, un idol pentru milioane de copii care visează să își facă măcar o fotografie cu starul mondial. Thiago o poate face în fiecare zi.

Urmăriți Impact.ro și pe