Prima reacție a lui Dan Capatos după ce a fost scos de pe Antena 1. ”Nu mai am nimic de demonstrat”

Badea Violeta 07.01.2022, 11:07
Prima reacție a lui Dan Capatos după ce a fost scos de pe Antena 1. ”Nu mai am nimic de demonstrat”

În urmă cu un an, Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, s-a mutat de la Antena 1 la Antena Stars. Decizia a fost una neașteptată și a luat prin surprindere telespectatorii. Cu toate astea, gazda show-ului nu a avut probleme în plan profesional și a dat dovadă, din nou, de profesionalism și seriozitate. La un an după ce a fost scos de pe Antena 1, Dan Capatos a oferit și prima reacție!

Dan Capatos, prima reacție despre mutarea la Antena Stars

Invitat în podcast-ul lui Codin Maticiuc, Dan Capatos a vorbit pentru prima oară despre mutarea show-ului său de la Antena 1 la Antena Stars. Prezentatorul TV nu a dorit să ofere prea multe detalii, precizând că a fost doar o decizie de bucătărie internă.

Cu toate astea, gazda emisiunii Xtra Night Show a ținut să sublinieze faptul că nu a fost afectat de această mutare. Mai mult decât atât, Dan Capatos a spus că nu mai are niciun fel de presiune și nu mai are nimic de demonstrat.

„Totul s-a prăpădit în țara asta. Până și la mine nu mai e ce era. Asta a fost o decizie de bucătărie internă și nu o să intru în detalii. O înțelegere într-o anumită direcție.

Așa se întâmplă într-un grup mare. Mutarea unui show important de pe Antena 1 pe Antena Stars, normal că saltă Antena Stars.

E o decizie OK. Pentru mine este OK, că nu mai am niciun fel de presiune și nu mai am nimic de demonstrat. Nu mai stau să mă iau la trântă cu PRO TV sau Kanal D. Au fost niște nopți infernale”, a spus Dan Capatos în podcastul lui Codin Maticiuc.

Dan Capatos, prima reactie despre mutarea emisiunii sale la Antena Stars
Dan Capatos, prima reactie despre mutarea emisiunii sale la Antena Stars

Dan Capatos, despre emisiunea lui Florin Călinescu

În cadrul aceluiași podcast, Dan Capatos a vorbit și despre show-ul lui Florin Călinescu, difuzat la Prima TV. Prezentatorul TV a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului jurat de la Românii au talent, însă nu a părut la fel de entuziasmat și de emisiunea acestuia.

„M-am uitat, normal. Florin a fost idolul meu. Suntem și prieteni. Nu vreau…Este la început. Nu sunt în măsură să dau sfaturi nimănui. Eu nu m-am luat după niciun format.

(…) Așa iese când nu ai bani. Întotdeauna platforma pe care ești difuzat contează. Nu știu termenii contractului său.

Asta iese când n-ai bani. Așa… Florin e un tip genial. Eu am rămas ultimul, pentru că trebuia să stingă cineva lumina și pe late night show în România.”, a mai spus Dan Capatos.

Amintim că Florin Călinescu a plecat de la Pro TV în vara anului trecut. În prezent, acesta are propriul late-night show la Prima TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...