Mesajul uluitor al Lorei, la aproape 4 luni de când este blocată în Bali. Ce se întâmplă acum cu artista

Andrei Cezar 08.07.2020, 14:59

De aproape patru luni, Lora și iubitul ei sunt blocați în Bali din cauza pandemiei. Dacă la început șocul a fost puternic la aflarea veștii că nu poate ajunge acasă, ulterior, artista a început să accepte ideea, iar acum a mărturisit că a reușit să scape de depresia și anxietata care puseseră stăpânire pe ea.

 Ce se întâmplă acum cu Lora, la aproape 4 luni de când este blocată în Bali

Lora și partenerul ei, Ionuț Ghenu, se află de 4 luni pe tărâmul paradisiac din Indonezia. Plecați inițial pentru o vacanță în Bali, înainte de debutul pandemiei, cei doi s-au trezit la scurt timp blocați pe insulă fără a se mai putea întoarce.

Și cum gândul că nu ai voie să mai mergi acasă pentru o perioadă nedeterminată de timp îți poate da fiori, Lora nu a fost ocolită de problemele specifice izolării, fie ea și în Paradis.

„Am trecut peste stări de panică și de anxietate în primul rând din cauza faptului că fratele meu care a rămas singur, apoi din cauza faptului că eu sunt o persoană căreia i-a plăcut să fie în controlul vieții proprii”, a mărturisit Lora pentru Gândul Live.

„Într-o perioadă în care nu eram bine psihic fizic, sufletește, aveam nevoie de un alt tablou, altă energie, dar în momentul în care cineva îți ia libertatea, instinctul e să vrei să fugi acasă. Chiar dacă e mai nasol. Ce am văzut noi privind de aici spre țară, nu a fost deloc ușor ce au trăit românii.

S-au împărțit în mai multe tabere. Au fost cei care au devenit precauți, cei care au profitat de această perioadă și au făcut speculă financiară și cei care cred în teoria conspirației. Când vedeai toate taberele astea, nu mai știai pe cine să crezi.”, a mai spus artista.
Mesajul uluitor al Lorei, la aproape 4 luni de când este blocată în Bali. Ce se întâmplă acum cu artista
Mesajul uluitor al Lorei, la aproape 4 luni de când este blocată în Bali. Ce se întâmplă acum cu artista

A folosit izolarea pentru a se descoperi pe sine

Încet dar sigur, Lora a trecut peste stările de apăsare sufletească și a reușit să privească partea bună a lucrurilor și a folosit această experiență în avantajul ei.

”Blocajul ăsta a fost să-mi arate mie cât de frumoasă e viața asta când o lași să te ia prin surprindere. Am învățat foarte mult despre mine și ce trebuie schimbat la mine. Eu îmi doresc să fac parte din categoria oamenilor care evaluează. E o perioadă pe care am considerat-o cadou din partea Universului și din partea mamei mele. Am simțit acest cadou ca pe o pedeapsă la început, poate pentru că am pierdut controlul. Am înțeles că acel control e doar o iluzie. E o vorbă românească: Fă Rai din ce ai. Nu știu cât de bine ar fi fost dacă aș fi rămas în România.

Cred că mi-a salvat viața acest blocaj în acest loc minunat. Văd lucrurile foarte frumos, foarte clar, nu mai simt nevoia să mă ghidez după popularitatea pe care unii oameni ți-o atribuie la un moment dat, și tot ei ți-o iau”, a mărturisit frumoasa artistă, potrivit Ciao.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe