Mesajul tulburător postat de soția lui Nosfe. Ce a dezvăluit Mădălina abia acum

Badea Violeta, Coteț Alexandru 31.05.2023, 18:14

Au trecut șapte luni de când Nosfe sau Darius Crețan, pe numele său adevărat, a încetat din viață. În vârstă de doar 37 de ani, artistul a murit subit, însă va rămâne pentru totdeauna în inimile apropiaților și fanilor săi, dar mai ales în inima soției sale. Îngenuncheată și acum de durere, Mădălina Crețan a postat pe rețelele sociale un nou mesaj tulburător în memoria partenerului ei de viață. Iată ce dezvăluire a făcut!

Mădălina Crețan, mesaj tulburător la 7 luni de la moartea lui Nosfe

Moartea lui Nosfe a fost o lovitură dură pentru lumea muzicală, aceasta fiind unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați rapperi de la noi din țară.

În plus, artistul avea o familie frumoasă, o soție superbă și o fiică minunată de doar 7 ani. Pierderea lui a lăsat în urmă multă durere, fiind îndrăgit de mii de oameni, atât pentru talentul lui, cât și pentru modestia de care dădea dovadă de fiecare dată.

Recent, s-au împlinit șapte luni de la trecerea în neființă a lui Nosfe. Însă, lumea nu l-a uitat nici acum, în special soția lui și fanii care-i ascultau muzica. În urmă cu puțin timp, Mădălina a publicat un mesaj tulburător pe Instagram. Iată ce obicei avea regretatul artist.

„Deși când l-am cunoscut mă îngrozea barba la bărbați și atunci când și-a lăsat-o să crească am făcut o întreagă dramă de mironosiță, pe măsură ce îi creștea mi se părea că e chiar frumos cu ea. La un moment dat, și-a dat-o jos și iar am făcut tărăboi, ca după, să îmi amintesc că seamănă cu cel de care m-am îndrăgostit în decembrie 2013.

După ce îi creștea, îmi plăcea iar de el cu barbă, și așa mai departe. Cred că, de fapt, îmi plăcea de el oricum, oricând, cu barbă pentru că era the alpha male (n.r. bărbatul alfa), fără barbă, pentru că îmi trezea amintiri frumoase, cu haine pentru că era mereu fresh sau fără haine pentru că.. , cu ochelari pentru că era cool, fără pentru că îi vedeam ochii ăia despre care mi-a zis de multe ori, încă de la începuturi: „mă baby, m-au scos din multe belele ochii ăștia!” și tot așa.

Ești încă tu! Inima mea tot plină de iubire pentru tine e. Și chiar dacă îmi lipsești în fiecare secundă, încerc să fiu recunoscătoare în fiecare zi!”, este mesajul scris de Mădălina Crețan, pe Instagram.

Citește și Soția lui Nosfe, dezvăluiri tulburătoare după moartea artistului. Ce se întâmplă acum în familia ei!

Madalina Cretan si Nosfe
Madalina Cretan si Nosfe

Șatra B.E.N.Z. lansează un album nou. Este ultimul la care a contribuit și Nosfe

La șapte luni de la moartea lui Nosfe, membrii trupei Șatra B.E.N.Z. anunță lansarea albumului „8 CULCAT”, ultimul la care a contribuit și regretatul artist.

Albumul conține melodii cântate de absolut toți componenții trupei, inclusiv de Nosfe. Acesta a apucat să participe alături de colegii săi la înregistrări. De asemenea, Killa Fonic a colaborat cu Șatra B.E.N.Z pentru trei dintre piesele prezente pe noul album.

Citește și Văduva lui Nosfe rupe tăcerea despre cauza morții artistului. „A avut perioade în viața lui în care s-a chinuit”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...