Soția lui Nosfe, dezvăluiri tulburătoare după moartea artistului. Ce se întâmplă acum în familia ei

Mihnea Tălău 10.05.2023, 12:04
Soția lui Nosfe, dezvăluiri tulburătoare după moartea artistului. Ce se întâmplă acum în familia ei

În urma moții lui Darius Crețan – Nosfe, Mădălina, soția lui, îi menține vie amintirea. Ea a dezvăluit că familia a avut parte, în ultimul timp, de câteva experiențe supranaturale. Prezența artistului este resimțită, în special de  fiica sa, Iris.

Dezvăluiri tulburătoare după moartea artistului

Mădălina Crețan a dezvăluit faptul că fiica ei și a lui Nosfe, Iris, a avut parte de o altfel de prezență, atunci când a participat la o competiție. Fata i-a mărturisit mamei sale că, în timpul concursului, a primit un semn și „știa că e de la tati”. Iris este convinsă că tatăl său a ajutat-o să câștige concursul. A avut o pietricică într-un pantof, fiind sigură că artistul a fost cel care „i-a pus-o acolo, ca să îi poarte noroc”.

„Cred că este o combinație, dar rezultatele se bazează și pe toată munca pe care ea a depus-o în ultimul timp și pe tot talentul ei. În schimb, la unul dintre concursuri mi-a spus că a avut o pietricică în opincuțe tot exercițiul, și că ea știe că e de la tati și că tati i-a pus-o acolo, ca să îi poarte noroc. Probabil e un mix, dar tind să cred că a contat felul în care ea s-a dedicat acestui sport”, a afirmat Mădălina Crețan, potrivit Cancan.ro.

Iris a avut o legătură specială cu tatăl său

Rapperul a decedat pe 16 octombrie 2022, la vârsta de 37 de ani.

Iris trece cu greu peste pierderea tatălui ei, cu care a avut o legătură specială. Acum, antrenamentele la gimnastică sunt cele ce o ajută să își revină după această pierdere uriașă.

„Când merge la antrenamente, i se generează o doză de dopamină foarte mare. E înconjurată de muzică, de copii, de dans, de disciplină. În primul rând, consider că pe această față a pământului, unul din cele mai urâte lucruri e minciuna, chiar și atunci când o facem să protejăm.

Noi pe Iris nu am mințit-o niciodată. Iris oricum a simțit. În dimineața aceea, am dus-o la o prietenă de-ale ei. Mămica fetei mi-a zis după că a zis să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati. Ce-aș fi putut să-i spun? Orice variantă pe care puteam să i-o spun era aberantă”, a spus Mădălina Crețan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...