Mesajul tulburător al Andreei Berecleanu pentru un fost coleg din Antena 1. ”Vedeam lucrurile la fel”

Redacția IMPACT 28.04.2020, 17:08
Mesajul tulburător al Andreei Berecleanu pentru un fost coleg din Antena 1. ”Vedeam lucrurile la fel”

Vedeta de la Antena 1 a transmis un mesaj tulburător, despre un fost coleg din cadrul televiziunii. Andreea Berecleanu a reușit să emoționeze până la lacrimi, prin anunțul dureros pe care l-a formulat, de curând, în spațiul virtual.

Mesajul tulburător al Andreei Berecleanu pentru un fost coleg din Antena 1

Andreea Berecleanu este în doliu și a postat un mesaj sfâșietor despre un fost coleg din cadrul televiziunii Antena 1. Fosta prezentatoare a rubricii de știri din cadrul Observatorului a făcut mărturisiri emoționante despre prietenia ce i-a legat pe ea și fostul său coleg, care a decedat de curând. Vedeta nu a oferit și motivul pentru care bărbatul, producător în perioada anilor 2000, însă a dat foarte multe detalii despre culisele televiziunii în care ambii au lucrat pentru mulți ani.

Mesajul tulburător al Andreei Berecleanu pentru un fost coleg din Antena 1. ”Vedeam lucrurile la fel”
Andreea Berecleanu a transmis un mesaj sfâșietor despre fostul ei coleg, din cadrul postului de televiziune Antena 1, care a murit recent

Prezentatoarea a făcut un anunț dureros:  ”Vedeam lucrurile la fel”

„Astăzi s-a dus la Cer unul dintre cei mai talentați, modești și buni oameni, Cristian Pavelescu. L-am cunoscut în 2003, l-am avut producător sute de jurnale, aveam multe afinități. Nu ne lega doar o conversație despre job, aveam și alte discuții despre viață. Vedeam lucrurile la fel, nu-mi aduc aminte să ne fi contrazis profesional, era și greu să-i contești sau să-i corectezi stiința și talentul.

Ele veneau în primul rând din educație. I se spunea Zefi, de la celebrul cineast Franco Zeffirelli. Pentru că avea răbdarea, dorința și priceperea de a face o capodoperă din orice știre. Astăzi, la aflarea tristei vești, am vrut să văd ce a mai postat de curând pe pagina lui de Facebook. Și am dat de o imagine cu mine în regia de emisie. Ca un ultim dar din partea lui. S-a dus un om bun și drept. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost mesajul sfâșietor al Andreei Berecleanu, pe rețelele sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe