Cum arată fiica Andreei Berecleanu la 19 ani. Eva și-a moștenit mama la frumusețe

Diana Radu 22.04.2020, 15:48
Cum arată fiica Andreei Berecleanu la 19 ani.  Eva și-a moștenit mama la frumusețe

Deși este întodeuna reținută când vine vorba despre viața ei personală, Andreea Berecleanu s-a lăudat de curând cu fiica sa Eva, în vârstă de 19 ani, pe pagina sa de Instagram. Fanii au observat imediat că aceasta a moștenit de la mama sa frumusețea.

Cum arată fiica Andreei Berecleanu la 19 ani

Fosta vedetă a Antenei 1 a împărtășit cu fanii pe pagina sa de Instagram o poză cu fiica sa Eva. În descrierea fotografiei, Andreea a spus că prin ochii Evei se reflectă aceea fetiță mică care era odată. Tânăra are ochii verzi pătrunzători și seamănă foarte mult la trăsături cu mama sa. Iată cum arată fiica Andreei Berecleanu!

„Doarme mai mult dimineață, mai ales în perioadă asta. Și când se trezește din somn, are trăsături de fetiță, odihnită și pusă pe glume. Ieri, la masa de prânz, i-am surprins exact această liniște. Și am rugat-o să privească exact în camera telefonului, ca și cum m-ar privi pe mine. M-a ascultat, deși îi era atât de foame și de poftă de tot ce era bun pe masă. Și am surprins fața de aproape 19 ani cu sufletul fetiței mele. Un dar neprețuit în ziua de Paști. Mulțumesc, Eva”, este mesajul cu care Andreea Berecleanu a însoțit fotografia de mai jos.

andreea berecleanu, fiica, eva
Eva, fiica Andreei Berecleanu

Fotografia a adunat peste 9.000 de aprecieri și a stârnit mai multe comentarii în rândul fanilor: „Foarte frumoasă, pură și inocentă! Să vă trăiască!”, „Superbă”, „Minunată”, „Frumusețe rară”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Andreea Berecleanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de medicul estetician Constantin Stan. Cei doi s-au căsătorit civil în octombrie 2016, iar o lună mai târziu au făcut și nunta. Însă, prezentatoarea TV a mai fost căsătorită înainte cu prezentatorul TV Andrei Zaharescu timp de 15 ani. Andreea și Zaharescu au divorțat în primăvara anului 2013, însă sunt legați în continuare de cei doi copii Eva (19 ani) și Petru (15 ani), pe care-i au împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe