Mesajul transmis de Florin Cîțu şoferilor care l-au claxonat la inaugurarea Pasajului Mogoșoaia. „Sunt supăraţi”

Ana Anitoiu 30.09.2021, 18:46
Mesajul transmis de Florin Cîțu şoferilor care l-au claxonat la inaugurarea Pasajului Mogoșoaia. „Sunt supăraţi”

Florin Cîțu a fost claxonat insistent joi de șoferii care erau în zonă la inaugurarea Pasajului Mogoșoaia. Prim-ministrul a spus că înțelege de ce sunt supărați conducătorii auto și le-a transmis acestora un mesaj.

Mesajul lui Florin Cîțu pentru șoferii care l-au claxonat

Florin Cîțu nu a reușit să audă unele dintre întrebările jurnaliștilor la inaugurarea Pasajului Mogoșoaia din cauza claxoanelor insistente ale șoferilor. Premierul a spus că este normal ca aceștia să fie supărați.

”Îi auzim pe şoferi cât de supăraţi sunt şi e normal. Toţi am fi supăraţi dacă am fi stat în trafic cu orele. Acest pasaj rezolvă o problemă majoră pentru Centură.

Dacă m-ar putea auzi, ar afla că s-a rezolvat şi problema cu carantinarea şoferilor care vin din exterior din zone roşii. Nu mai intră în carantinare dacă sunt vaccinaţi”, a declarat Florin Cîțu.

De asemenea, Florin Cîțu a spus că proiectul pasajului Mogoșoaia a stat timp de trei ani în sertarele PSD și opt în cele ale Primăriei Bucureștiului, fără să fie finalizat. ”A venit guvernarea liberală și într-un an de zile a rezolvat problema”, a adăugat el.

Mesajul transmis de Florin Citu soferilor care l-au claxonat la inaugurarea Pasajului Mogosoaia.
Florin Citu

Florin Cîțu, despre demisie

Totodată, Florin Cîțu a spus că nu își va da demisia, în contextul în care sunt de luat ”decizii pentru români”, și că PNL nu este ca PSD să-și dea jos propriul Guvern.

”Eu cred că trebuie să citim Constituția României. Alegerile anticipate se declanșează când președintele dizolvă Parlamentul României. Decizia nu e nici la PSD, la Ciolacu, la alții. Este la domnul președinte. Azi în Parlament avem 3 partide care vor să arunce țara în aer. (…)

Sunt USR, PSD și AUR care au o competiție între moțiuni pentru a da jos un guvern. Au ei o problemă. Eu le spun că interesul românilor pentru mine este mult mai important decât jocurile lor în Parlament. Ar trebui să le ceară scuze românilor că în acest moment în loc să se gândească la soluții pentru români, ei vin să dea jos Guvernul”, a mai spus Florin Cîțu.

Prim-ministrul și noul lider al PNL a mai spus că echipele de negociere ale Partidului Național Liberal ”își fac treaba” în privința moțiunii de cenzură și că marți se va afla care sunt șansele ca aceasta să treacă.

Pe de altă parte, Dacian Cioloș a declarat că USR PLUS va vota moțiunea de cenzură ce a fost depusă de PSD împotriva lui Florin Cîțu. Politicianul a explicat care sunt motivele. Vezi AICI declarația lui Dacian Cioloș!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...