Mesajul special cu care Simona Halep încheie anul 2023. Ce urare inedită le-a făcut sportiva fanilor săi

Mihnea Tălău, Ana Chivu 31.12.2022, 14:27
Mesajul special cu care Simona Halep încheie anul 2023. Ce urare inedită le-a făcut sportiva fanilor săi

Pentru Simona Halep, anul 2022 a fost un an greu, marcat de divorțul de Toni Iuruc și de scandalul de dopaj în care este implicată, tenismena fiind depistată pozitiv cu roxadustat. Cu toate acestea, sportiva noastră a terminat sezonul pe locul 10 WTA, dar, din păcate, ea este suspendată provizoriu.

Urările făcute de Simona Halep cu prilejul Anului Nou

Dacă de Crăciun, Simona a fost la Londra, alături de cea mai bună prietenă din copilărie, Georgiana Herda, Revelionul îl va petrece în România.

Simona Halep a postat un mesaj motivațional, pe o rețea de socializare, în ultima zi din 2022: „Până la urmă, mâine este o altă zi”.

Sportiva a postat și un mesaj inedit de Anul Nou. Ea a distribuit o urarea a lui Horațiu Mălăele, unul dintre actorii ei favoriți.

Federația Română de Tenis a anunțat că Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare de tenis din România în 2022.

Continuă lupta pentru a-și dovedi nevinovăția

Ea așteaptă acum verdictul tribunalului internațional care o va judeca pentru dopaj și riscă o pedeapsă de suspendare între doi și patru ani.

Simona Halep a transmis că nu a luat în mod conștient substanța interzisă Roxadustat și că va depune toate eforturile pentru a se apăra.

Dacă nu va reuși să-și dovedească nevinovăția, Simona Halep riscă până la patru ani de suspendare.

Publicația spaniolă Punto de Break anunță că Simona Halep va primi o suspendare de doi ani, cel mai probabil, scrie digisport.ro.

Spaniolii speculează că jucătoarea din Constanța nu ar mai reveni pe terenul de tenis la 33 de ani, atunci când suspendarea ar urma să-i fie ridicată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...