Mesajul secret primit de Anamaria Prodan de la un fost președinte al României. „Mare noroc a avut Reghe”

Badea Violeta 30.06.2022, 14:39

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au despărţit după un mariaj de 15 ani. Acum, cei doi sunt în plin proces de divort, dar, în urmă cu doi ani, nimeni nu bănuia ceea ce avea să se întâmple. Recent, sexy impresara a dezvăluit pe o rețea socială ce scrisoare i-a trimis un fost președinte al României atunci, când încă era fericită alături de antrenorul de fotbal.

Cuvintele pe care i le-a scris un fost președinte al României Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a publicat, de curând, pe Instagram o scrisoare pe care a primit-o în anul 2020 de la Traian Băsescu. Fostul președinte al României a avut numai cuvinte de laudă la adresa impresarei.

De asemenea, la acea vreme, acesta îl felicita pe Laurenţiu Reghecampf că are lângă el o asemenea femeie puternică, care este capabilă să se descurce în orice situație.

Anamaria Prodan și-a amintit de cuvintele frumoase pe care i le-a adresat fostul șef al statului și a ținut să-i mai mulțumească înca o dată pentru complimentele generoase.

„Mulțumesc, domnule Președinte”, a scris fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a povestit cum s-a întâmplat accidentul între ea și un biciclist. “M-am dus după el”
Anamaria Prodan, impresionata de o scrisoare primita de la Traian Basescu

Scrisoarea trimisă de fostul președinte al României către Anamaria Prodan

Traian Băsescu îi transmitea impresarei că este o femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. De asemenea, fostul șef al statului o lăuda pe Anamaria Prodan pentru cariera sa și îl considera pe Laurențiu Reghecampf un bărbat norocos că avea o astfel de soție lângă el.

„Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său. O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal.

Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de doamne care populează fotbalul românesc.

A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă.

Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a avut Reghe!”, i-a scris Traian Băsescu, în acea scrisoare, Anamariei Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...