Ce şcoală a făcut Anamaria Prodan. Meseria pe care trebuia să o aibă, de fapt

Andrei Cezar 18.10.2021, 13:27
Ce şcoală a făcut Anamaria Prodan. Meseria pe care trebuia să o aibă, de fapt

Anamaria Prodan se află în centrul unui scandal de proporții legat de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul echipei Universitatea Craiova nu s-a mai ferit de ochii lumii și s-a afișat cu noua lui iubită, Corina Bilcon. Tehnicianul a depus deja actele de divorț și aștepată acum separarea oficială de soția sa. Procesul celor doi se anunță unul extrem de complicat, având în vedere averea colosală pe care o au de împărțit. Anamaria Prodan nu vrea să facă nicio concesie în acest sens, mai ales că ea ar fi fost cea care a avut câștigurile cele mai mari în familie.

Ce mesrie trebuia să aibă, de fapt, Anamaria Prodan. Școala pe care a absolvit-o nu are nicio legătură cu ceea ce face acum

Cunoscuta impresară a intrat în lumea afacerilor încă de foarte tânără, pe când avea doar 20 de ani. A părăsit România înainte de Revoluție și a căutat tărâmul tuturor posibilităților, SUA. Ajunsă în Statele Unite, Anamaria Prodan a dat piept cu adevăratele provocări ale capitalismului.

Primii bani i-a făcut cu ajutorul unor vending-machines, de unde pofticioșii puteau cumpăra dulciuri în schimbul a 20 de cenți.

Eu am avut marele noroc să pot pleca din România pe timpul lui Ceaușescu. Eram și la 17-18 ani. Când a venit Revoluția, eu deja plecasem dinainte. Începuturile mele au fost în America.

Acolo am învățat business, dar singură, eu am început singură. Am zis că nu lucrez pentru nimeni. Tatăl meu mi-a zis de mică: «Dacă ești deșteaptă, alții trebuie să te urmeze!». Am început cu un business amuzant. Am cumpărat mașinuțe din alea de băgai 20 de cenți și cădeau bomboane. Luam o pungă de bomboane, gândește-te câte bomboane sunt într-o pungă de M&M. Dădeam pe ea cam 2 dolari. Pentru 25 de cenți, picau 5 bombonele. Dacă nu am dezinfectat la aparatele alea… că nici nu voiam să angajez pe nimeni”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Spynews.

”Prima afacere profitabilă am avut-o la 23 de ani”

În România a absolvit Liceul de Filologie – Istorie „Zoia Kosmodemianskaia” secția Filologie, din București. A umat apoi cursurile Facultății de Drept și Relații Internaționale. Când a fost mică, Anamaria Prodan a studiat și pianul, iar timp de 15 și-a dezvoltat latura artistică moștenită de la mama ei, Ionel Prodan, regretata cântăreață de muzică populară.

Știa, însă, că nu acela este drumul ei în viață și a hotărât să își urmeze destinul. A încercat mai multe afaceri până să răzbată în acest domeniu. Mai târziu avea să devină una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România.

Eu am încercat foarte multe afaceri. Pe vremea aia mi se părea că pot să merg cu avionul pe stradă. Și mi se părea că tot ce fac eu este bine. Până m-am lovit de câteva ori, am avut cucuie în frunte. Prima afacere profitabilă am avut-o la 23 de ani. Atunci am început să câștig bani. Dar munceam ca dracii ăia mari”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

Dorința cea mare a Anamariei Prodan a fost să devină agent FIFA. Și a reușit! Acum este unul dintre cei mai importanți impresari de la noi, cu jucatori transferați la echipe importante atât din străinătate, cât și din Liga 1.

Urmăriți Impact.ro și pe