Mesajul lui Liviu Dragnea în ziua în care Parlamentul se reuneste pentru votul de învestire a Guvernului

Stan Filon, Dragos Ștefănescu 25.11.2021, 09:25
Mesajul lui Liviu Dragnea în ziua în care Parlamentul se reuneste pentru votul de învestire a Guvernului

Joi, premierul desemnat Nicolae Ciucă merge în Parlament pentru votul de învestire a noului guvern. Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, nu a ratat ocazia și a ieșit la atac. Are cuvinte grele atât pentru foștii săi colegi din PSD, cât și pentru liberali și președintele Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, mesaj virulent în ziua în care Parlamentul votează Guvernul Ciucă

Liviu Dragnea a ieșit la atac chiar în ziua în care Guvernul Ciucă solicită votul de încredere al Parlamentului României. Fostul lider social-democrat a scris un mesaj foarte virulent pe Facebook, în care a făcut o ”previziune” legată de soarta românilor începând cu ziua de astăzi, care va deveni una cruntă, în viziunea lui Liviu Dragnea. Acesta le promite însă românilor că vor avea un adevărat aliat în persoana lui.

”Dragi români, astăzi Alianța Rușinii Naționale prinde viață. De astăzi, începe masacrul societății românești și vânzarea, pe față, a țării noastre. De azi, e clar pentru oricine a votat PSD că s-a trezit, peste noapte, în pat cu Iohannis. Că s-a trezit prizonierul intereselor unui singur om, bolnav de putere și îngrozit de justiție.
E cea mai neagră zi a politicii românești și a sorții românilor. Pentru că, de azi, clica lui Iohannis a acaparat țara. O țară pe care, anterior, au făcut-o săracă și bolnavă…

Liviu Dragnea, mesaj virulent in ziua in care Parlamentul voteaza Guvernul Ciuca
Liviu Dragnea, mesaj virulent in ziua in care Parlamentul voteaza Guvernul Ciuca

”Ce nu au înțeles ei e că românii nu sunt singuri”

O să fim martorii multor nenorociri de aici înainte. Însă, tot de astăzi, noi începem lupta cu trădătorii și vânzătorii. Cu tot ce putem, cu tot ce avem la dispoziție, până la capăt! Pentru că ce nu au înțeles ei e că românii nu sunt singuri și nu sunt predați și vânduți, așa cum sunt Iohannis și slugile lui din PSD și PNL. România e a românilor și așa trebuie să rămână!”, a scris fostul lider PSD pe Facebook.

România are șanse reale să aibă de joi un guvern stabil, format din PNL, PSD și UDMR, iar semnalele bune au venit de miercuri, când toți miniștrii propuși pentru Guvernul Ciucă au primit aviz favorabil în comisiile de specialitate. Astfel, joi, începând cu ora 10:00, Camera Deputaţilor şi Senatul vor avea plen reunit pentru a dezbate şi vota programul de guvernare şi lista Guvernului Ciucă.

Urmăriți Impact.ro și pe