Mesajul extraordinar al Mihaelei Rădulescu pentru Dani Oțil, la 7 ani de la despărțire. Incredibil ce i-a transmis fostului iubit

Ioana Bucur, Ștefan Olteanu 02.09.2021, 23:13
Mesajul extraordinar al Mihaelei Rădulescu pentru Dani Oțil, la 7 ani de la despărțire. Incredibil ce i-a transmis fostului iubit

S-au iubit sincer, iar relația lor a ținut mult timp primele pagini ale publicațiilor de scandal de la acea vreme. Diferența de vârstă, faptul că păreau din lumi diferite au fost ingredientele unei povești ce nu avea cum să nu genereze speculații și zvonuri. La șapte de ani de când drumurile lor s-au separat, viețile lor sunt complet diferite. Cu doar câteva zile înainte ca Dani Oțil să devină tată, Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj extraordinar. Ce a avut de spus vedeta despre fostul iubit.

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Dani Oțil

Au trecut aproape șapte ani de când au decis să pună punct relației lor, dar Mihaela Rădulescu își amintește cu plăcere despre acel capitol al vieții sale. De atunci, vedeta PRO TV a plecat din România și și-a regăsit fericirea alături de excentricul Felix Baumgartner, iar Dani Oțil a renunțat la burlăcie, căsătorindu-se cu superba Gabriela Prisăcariu care îi va aduce pe lume, peste doar câteva zile, primul copil.

Recent, într-un interviu acordat publicației Ciao.ro, Mihaela Rădulescu a fost întrebată ce fel de tată crede că va fi fostul ei iubit. Răspunsul extraordinar al prezentatoarei:

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru sursa citată.

Mesajul extraordinar al Mihaelei Rădulescu pentru Dani Oțil
Mihaela Rădulescu 

De ce nu vrea să se căsătorească cu Felix Baumgartner

Cu toate că trăiesc împreună, de șase ani, o frumoasă poveste de dragoste, Mihaela Rădulescu nici nu vrea să audă de căsătorie. Cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca la începuturile relației și vor să se bucure de fiecare clipă, fără să depindă de niște acte. Vedeta de televiziune a trecut prin două căsnicii eșuate, așa că nu își dorește să mai grăbească lucrurile și să își facă planuri de viitor.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă.

Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața! Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de treaba noastră.”, a declarat Mihaela Rădulescu în cadrul unei emisiuni TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...