Mesajul ciudat care a apărut pe contul lui Raed Arafat. Ce urare le-a făcut medicul românilor, de Revelion

Stan Filon, Cosmin Chelu 31.12.2022, 21:18
Mesajul ciudat care a apărut pe contul lui Raed Arafat. Ce urare le-a făcut medicul românilor, de Revelion

Românii au putut vedea în seara de Revelion mesajul ciudat care a apărut pe contul lui Raed Arafat! Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a venit cu urări pentru români și, în special, pentru personalul medical care se află la datorie chiar și în această noapte de sărbătoare.

Mesajul ciudat care a apărut pe contul lui Raed Arafat

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a venit cu un mesaj pentru toți românii, în noaptea de revelion. Secretarul de stat din Ministrul Sănătății le-a transmis un gând bun tuturor, în această noapte de sărbătoare, dar în special personalului medical care se află la datorie.

În final, Raed Arafat a transmis un mesaj în mai multe limbi, iar românii au rămas surprinși, după ce au văzut un mesaj pe care nu l-au înțeles, dar cu siguranță cu toții și-au dat seama ce înseamnă. Oficialul din Ministerul Sănătății a urat  și „La mulți ani” în limba maghiară, „Boldog Uj Evet”.

Mesajul ciudat care a aparut pe contul lui Raed Arafat
Mesajul ciudat care a aparut pe contul lui Raed Arafat

„Un an nou mai bun”

„Va urez tuturor un an nou mai bun, un nou de pace si sanatate, cu mai putine provocari si mai multe realizari. In mod special doresc sa le multumesc, si sa le urez „la multi ani”, colegilor care in aceasta noapte vegheaza asupra sanatatii si sigurantei tuturor, fiind de garda in serviciile de urgenta din intreaga tara (medici, asistenti, pompieri, paramedici, ambulantieri, salvamontisti, piloti, politisti, jandarmi…) La Multi Ani! Boldog Uj Evet! Happy New Year!”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

Populația de etnie maghiară a scăzut la recensământul din 2022 atât în valori absolute (de la 1,22 milioane în 2011 la 1,002 milioane), cât și ca pondere în totalul populației (de la 6,5% la 6%), potrivit INS. Cu toate acestea, miza anunțată public de liderii UDMR a fost atinsă: populația de etnie maghiară să nu scadă sub un milion de persoane.

Cu toate acestea, numărul de cetățeni care s-au declarat romi a crescut, față de ultimul recensământ, cel din anul 2011. Chiar dacă Raed Arafat încă nu le-a urat „La mulți ani” în limba lor, datele de la recensământul din 2022 arată că numărul celor care s-au declarat romi la recensământ a fost de 569,5 mii persoane, în scădere ca numărul absolut față de 2011, când se declaraseră romi 621,6 mii persoane, dar în ușoară creștere ca pondere în totalul populației (3,4%, creștere ușoară față de 3,3% în 2011).

Internauții au apreciat mesajul lui Raed Arafat. „La multi ani. DUMNEZEU SA VA BINECUVÂNTEZE NESPUS DE MULT ÎN TOATE PE TOTI, cei care salvați viețile…celor bolnavi. Sanatate. Un an binecuvîntat, cu pace, sănătate și fericire”, „Noul an ce stă să vină să vă aducă în dar lumină, sănătate, bunătate, noroc și gânduri curate! La mulţi ani!”, „LA MULȚI ANI! Fiți cu toții veșnic Binecuvântați De Domnul nostru Isus Hristos”. Sunt doar câteva dintre mesajele primite de secretarul de Stat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...