Mesajul care l-a făcut celebru pe Robert Niță, noua vedetă de la Survivor România. Și-a adus aminte de el după ce a semnat cu Pro TV

Iancu Andreea 27.12.2021, 09:42
Mesajul care l-a făcut celebru pe Robert Niță, noua vedetă de la Survivor România. Și-a adus aminte de el după ce a semnat cu Pro TV

Unul dintre cele mai îndrăgite reality show-uri, Survivor România, se anunță o emisiune intensă, cu o mulțime de vedete ce urmează să își dezvăluie tăria de caracter și forța fizică în cadrul probelor. Printre Faimoșii care vor lua startul competiției din Republica Dominicană se regăsește și Robert Niță, un fost fotbalist, care a devenit celebru datorită unui mesaj afișat în timpul unui meci de fotbal. Noua vedetă de la Pro TV a amintit de acest moment celebru pentru fanii sportului.

Mesajul lui Robert Niță, Faimosul de la Survivor România 2022

O mulțime de surprize sunt așteptate de către telespectatori, după ce îndrăgitul show Survivor România a fost preluat de Pro TV, urmând să fie difuzat în curând de postul de televiziune. Dincolo de trecerea de la Kanal D la canalul din Pache Protopopescu, emisiunea de tip reality-show urmează să aducă în lumina reflectoarelor numeroase vedete în echipa Faimoșilor, printre care se află și Robert Niță, un fost fotbalist devenit celebru datorită unui mesaj epic, afișat de sportiv în urmă cu mai mulți ani. El a amintit de el într-o intervenție recentă, la TV.

Pregătiți să se autodepășească, Faimoșii din noile ediții Survivor România 2022 au fost prezenți în urmă cu mai multe zile în emisiunea lui Cătălin Măruță. Printre cele 12 vedete se află și fostul fotbalist Robert Niță, care a făcut și primele declarații înainte de competiție. Acesta a amintit de perioada în care juca la Rapid, când s-a remarcat după ce a reușit un gol într-un meci. Fotbalistul și-a scos atunci tricoul și și-a arătat maioul pe care scria „Sunt bun, dar nu mă vede nimeni”.

Robert Niță, mesajul care l-a făcut celebru pe noul Faimos de la Survivor România
Robert Niță, fost fotbalist în cadrul echipei Rapid

„Sunt bun și mă vede din ce în ce mai multă lume”

Mesajul era cu trimitere directă către patronul Rapidului de la acea vreme, George Copos, dar și pentru antrenorul de atunci, pentru că Niță activa mai mult în postura de rezervă, deși atunci când era introdus pe teren marca destul de des. Acest episod a rămas celebru pentru iubitorii de fotbal din România și a fost reamintit de sportiv în cadrul primelor sale declarații legate de Survivor România 2022. Robert Niță a modificat însă puțin textul vechi în varianta „Sunt bun și mă vede din ce în ce mai multă lume”.

Cu ăștia o să stau multe luni. Sunt în lumea mea pe online. Sunt bun și mă vede din ce în ce mai multă lume. Pentru că este la PRO TV, mai am un slogan: Fiți buni azi, fiți buni mâine, că până la urmă vă va vedea cineva. Ăsta e ăla de câștigător, a spus Robert Niță în emisiunea „La Măruță”, la Pro TV.

Care sunt cei 12 Faimoși din ediția Survivor România 2022. Prezentatorul Daniel Pavel anunță un sezon incendiar

Cătălin Măruță a dezvăluit în cadrul ediției difuzate pe data de 14 decembrie și celelalte nume ale Faimoșilor ce urmează să se întreacă în competiția din Republica Dominicană. Dincolo de fostul fotbalist Robert Niță se remarcă și vedetele Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Pe de altă parte, Daniel Pavel, rămâne prezentatorul show-ului Survivor România, explicând atașamentul său față de acest format. Moderatorul se consideră „brokerul emoțiilor” și susține că se simte parte din acest proiect, care a devenit motivul principal al evoluției carierei sale profesionale.

Robert Niță, mesajul care l-a făcut celebru pe noul Faimos de la Survivor România
Daniel Pavel rămâne moderatorul Survivor România și în 2022

Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut. Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%, a declarat prezentatorul pentru PRO TV Plus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...