Pro TV a dat lovitura. Ce transfer de marcă a reușit, e celebru în toată România

Andra Daoud 21.12.2021, 09:27
Pro TV a dat lovitura. Ce transfer de marcă a reușit, e celebru în toată România

Pro TV a adus un nou nume celebru în echipă, pentru un show care urmează să fie difuzat în 2022. După ce postul a preluat formatul Survivor România, cu tot cu prezentator, de la Kanal D, i-a făcut o ofertă și câștigătorului sezonului trecut pentru a face parte din echipă. Chiar dacă la început a ezitat, a spus „da” până la urmă. Ce rol va avea și când va putea fi văzut la televizor.

Pro TV l-a adus pe Zanni în echipa Survivor România

Zanni, câștigătorul ultimului sezon de Survivor România, a acceptat oferta celor de la Pro TV de a apărea în show-ul care se va difuza anul viitor. Emisiunea se va filma tot în Republica Dominicană, dar de data aceasta Zanni nu va fi acolo în calitate de concurent. El va face parte din echipă și va comenta ce se întâmplă în competiție.

Încă nu se știe dacă va fi nevoit să se deplaseze acolo, alături de concurenți și de prezentatorul emisiunii, sau va face acest lucru din studio, de la București. Câștigătorul premiului cel mare din ultimul sezon de Survivor așteaptă să primească mai multe detalii din partea producătorilor, însă este entuziasmat să facă parte din echipă în această calitate.

Pro TV a dat lovitura. Ce transfer de marcă a reușit, e celebru în toată România
Pro TV a dat lovitura. Ce transfer de marcă a reușit, e celebru în toată România

Pro TV a dezvăluit, în urmă cu o săptămână, numele celor care vor reprezenta echipa Faimoșilor în aventura din junglă. CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Emil Rengle, Otilia Bilionera, Radu Itu, Roxana Ciuhulescu, Laura Giurcanu, Elena Chiriac, Robert Niță și Cătălin Zmărăndescu sunt gata să își măsoare puterile cu cei care vor face parte din echipa Războinicilor.

Zanni, poveste de viață demnă de un luptător

Zanni a povestit de multe ori pe parcursul competiției pe care a și câștigat-o despre faptul că a avut o copilărie dificilă și că a fost nevoit să se maturizeze foarte devreme. A fost abandonat de părinții naturali când era mic și a crescut într-un orfelinat. La șase ani a fost luat în plasament de o femeie care mai creștea și alți copii și care era foarte strictă.

Cred că rebel am devenit atunci când am început să cunosc și eu fete, când voiam și eu să îmi fac prieteni. Voiam să mă exprim, să fug în lume. Am avut chestia asta de mic să fiu cu oamenii, să râdem, să glumim și ea îmi punea barierele astea.

Nu mă lăsa să fac nimic. Nu aveam voie cu prietenii, n-aveam voie să-mi chem prietenii de ziua mea acasă, acolo unde ne creștea ea pe noi. N-aveam voie să fac absolut nimic și nu puteam să stau cu limitele astea. Erau prea multe reguli, zici că eram la pușcărie și fugeam de acasă. Ea mă sancționa pentru fiecare chestie. a povestit Zanni, la un moment dat, la Teo Show.

La 14 ani femeia l-a dat afară din casă, iar Zanni a ajuns din nou în sistemul instituționalizat. A fost nevoit să se descurce pe cont propriu și și-a ales meseria de frizer după ce a terminat liceul. Apoi și-a încercat norocul în muzică și a început să cânte trap. Alex Velea l-a remarcat și l-a luat sub aripa lui.

Zanni a făcut pasul către televiziune odată cu participarea la emisiunea „Chefi la cuțite”, unde a ajuns până în etapa battle-urilor, în echipa lui Chef Sorin Bontea. După show-ul culinar, a urmat experiența din Republica Dominicană, unde Zanni a luptat până în ultima zi și a câștigat trofeul Survivor și premiul de 50.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe