Mesajul Adelinei Pestrițu după ce s-a internat în spital. Ce s-a putut vedea în fotografie

Stan Filon 14.02.2023, 08:26

Adelina Pestrițu a venit cu un mesaj pe rețelele sociale cu care și-a speriat fanii. Frumoasa brunetă obișnuiește să posteze aproape zilnic pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu mai toate evenimentele care se petrec în viața ei. Ei bine, ultimul mesaj i-a îngrijorat pe urmăritorii săi.

Mesajul Adelinei Pestrițu după ce s-a internat în spital

Adelina Pestrițu este cunoscută în toată România. Fanii ei o urmăresc de ani de zile pe rețelele sociale și i-au fost alături virtual la toate evenimentele din viața ei. Marți dimineață, spre surprinderea tuturor, Adelina Pestrițu a postat o fotografie de pe un pat de spital.

Încă nu se știe ce a pățit frumoasa brunetă, de a fost nevoită să meargă la spital, mai ales că a avut o perioadă foarte frumoasă. A fost în vacanță alături de soțul său, Cătălin Ștreblea. Cei doi au ales să meargă într-o locație de vis aflată chiar în munții Alpi, în Italia, unde au mai fost și de ziua de naștere a ei. Au petrecut timp de calitate în zona Val di Sole, în apropiere de Vermiglio, bucurându-se de peisajul oferit de ghețarul Presanella.

Mesajul Adelinei Pestritu dupa ce s-a internat in spital
Mesajul Adelinei Pestritu dupa ce s-a internat in spital

Planuri date peste cap

Mai mult de atât, la revenirea în ţară, Adelina Pestriţu şi-a anunţat fanii că luni urma să îşi schimbe look-ul, iar următorii săi de-abia așteptau să vadă ce schimbări a ales să facă frumoasa brunetă. Se pare însă că toate planurile i-au fost date peste cap.

În dimineața zilei de luni, 13 februarie 2023, Adelina Pestrițu s-a prezentat la un spital din București, pentru a primi îngrijiri medicale. Pe rețelele de socializare, bruneta a postat o fotografie și în dreptul acesteia a notat un mesaj. Pentru că sănătatea primează, Adelina Pestrițu a mărturisit că va reveni, atunci când totul va fi bine. Nu se cunoaște motivul pentru care Adelina Pestrițu a ajuns la spital.

„Degeaba ne tot facem planuri. Viața își știe cu exactitate parcursul. Revin! (Când totul va fi bine)”, este mesajul scris de Adelina Pestrițu, pe rețelele de socializare, care i-a speriat pe fani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...