Mesaje și urări de Sfânta Parascheva 2022. Gânduri frumoase pentru cei care își serbează onomastica

Cazacu Alexandru 14.10.2022, 07:00
Mesaje și urări de Sfânta Parascheva 2022. Gânduri frumoase pentru cei care își serbează onomastica

În fiecare an, la data de 14 octomvrie, creștinii ortodocși o prăznuiesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva. Cu această ocazie, persoanele care poartă numele sfintei, dar și nume derivate ale acestuia, își serbează onomastica. Mesaje și urări de Sfânta Parascheva 2022, iată ce le poți transmite rudelor și prietenilor care își sărbătoresc onomastica pe 14 octombrie.

Mesaje și urări de Sfânta Parascheva 2022

Praznicul Sfintei Cuvioase Parascheva este o sărbătoare foarte importantă pentru credincioșii români, mai ales că moaștele Sfintei se află la Iași de mai bine de 250 de ani. După cum am menționat și în rândurile anterioare, cu ocazia acestei sărbători, toți cei care poartă numele Sfintei Parascheva sau nume derivate din acesta își serbează onomastica.

În acest context, noi v-am pregătit în continuarea articolului curent cele mai frumoase mesaje și urări de Sfânta Parascheva 2022. Iată ce le poți transmite celor dragi pe 14 octombrie.

Urări de Sfânta Parascheva 2022

  • Cu ocazia zilei de Sfânta Parascheva, îți urez să ai parte de tot binele din lume, multă fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor. Fie ca Sfânta Cuvioasă să te ocrotească și să te călăuzească în viață.
  • Ziua onomastică să îți fie luminoasă, frumoasă și plină de bucurii. Sunt fericit că te am aproape și mă bucur că Sfânta Cuvioasă Parascheva mi te-a scos în cale. La mulți ani de ziua numelui!
  • Urări calde și un sincer La Mulți Ani de ziua numelui. Fie ca lumina Sfintei Parascheva să îți lumineze mereu calea. Mi-ai fost aproape la bine și la greu, iar pentru asta îți mulțumesc!
  • Sfânta Cuvioasă Parascheva, cea a cărei nume îl porți, să vegheze asupra ta și să te călăuzească pretutindeni. Îți doresc tot binele din lume!
  • Cu ocazia zilei de nume, îți doresc o viață cu împliniri, multă sănătate și fericire. Fie ca Sf. Parascheva să îți dăruiască bucuria și liniștea interioară pe care le meriți!
  • La mulți ani de Sfânta Parascheva. Mă bucur nespus că exiști în viața mea și îți doresc să fii cât mai iubită și fericită. Să ai o zi minunată!
  • La Mulți Ani, Parascheva! Cele mai frumoase gânduri, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de împliniri.
Urări și mesaje de Sfânta Parascheva
Urări și mesaje de Sfânta Parascheva

Mesaje de Sfânta Parascheva

  • Astăzi este ziua numelui tău, iar eu îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și multă sănătate. Fie ca Sfânta Parascheva să te ocrotească și să îți îndeplinească toate dorințele!
  • Îți urez o zi onomastică la fel de frumoasă precum aripile unui fluture și la fel de voioasă precum cântecul unei privighetori. La mulți ani, Parascheva!
  • La Mulți Ani plini de fericire și numai împliniri! De ziua numelui să ai parte numai de fericire, noroc și multă, multă sănătate.
  • Astăzi este o zi specială pentru tine, așa că mă alătur și eu celor care îți doresc din tot sufletul un sincer La Mulți Ani!
  • În această zi de mare sărbătoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, fericire, sănătate și mult noroc. Sfânta Cuvioasă Parascheva să aibă grijă de tine și să îți lumineze calea.
  • Cu ocazia zilei de nume, Sfânta Parascheva să îți aducă numai momente frumoase, iar spiritul acestei sărbători să te însoțească pretutindeni. La Mulți Ani, Parascheva!
  • De Sfânta Parascheva să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și fericirea lume. La Mulți Ani cu ocazia onomasticii!
  • Să fii mereu tânără și fericită, iar viața să îți ofere ce e mai bun! De ziua numelui tău îți doresc sănătate, fericire și mult succes în tot ceea ce faci. La Mulți Ani, Parascheva!

Ei bine, cam acesta a fost lista noastră cu mesaje și urări de Sfânta Parascheva 2022. Fie ca începând cu această zi de sărbătoare toate necazurile să ne ocolească și să avem parte doar de zile însorite și pline de bucurie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...