Mesaje pentru profesori și colegi la sfârșitul anului școlar 2021-2022

Emanuela Pană 08.06.2022, 14:11
Mesaje pentru profesori și colegi la sfârșitul anului școlar 2021-2022

Mesaje pentru profesori și colegi la sfârșitul anului școlar 2021-2022, cele mai frumoase gânduri pe care să le transmiți celor care au contribuit la formarea ta. Orice etapă încheiată este însoțită, pe de o parte, de entuziasm, mândrie și satisfacție, însă poate da naștere, pe de altă parte, și unor sentimente de nostalgie, regret sau tristețe. La final de an școlar, atât elevii, cât și cadrele didactice sau părinții își deschid sufetele și transmit mesaje de mulțumire și recunoștință.

Mesaje pentru profesori și colegi la sfârșitul anului școlar 2021-2022

Sfârșitul unui an școlar reprezintă un moment oportun pentru a transmite mesaje de recunoștință celor care au ajutat la formarea și dezvoltarea ta, fie că vorbim despre profesori sau chiar colegi. Datorită lor, atât dascălii, cât și elevii cu care ai împărțit clasa, banca și, poate, manualul vor simți că sunt apreciați, că eforturile lor sunt recunoscute.

Să nu uităm că gesturile mici le pot da satisfacție altora și îi pot motiva pe viitor, cu atât mai mult cu cât gândurile de recunoștință și mulțumire sunt transmise cu ocazia absolvirii – marcând nu doar încheierea unei etape din viața unui elev, ci având deopotrivă rolul de a conferi mai multă încredere în reușitele viitoare.

Mesaje de mulțumire pentru profesori la sfârșit de an școlar

În viață, suntem influențați de mulți oameni, printre aceștia numărându-se, în mod clar, dascălii. Indiferent că profesorul de matematică a fost sau nu preferatul tău, el a venit cu un anumit grad de influență și, bineînțeles, cu multe informații, fapt pentru care credem că merită recunoștință.

De asemenea, mai există și acea categorie de profesori sau diriginți care au făcut mereu eforturi suplimentare. Mai mult, unii elevi au cunoscut și profesorul acela care a dat tot ce-a putut și, de-a lungul anilor, ai realizat că a fost cel mai bun. Pentru asta și, poate, pentru multe alte motive merită un „Mulțumesc!“ la sfârșit de an școlar.

1. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. De aceea, o să vă spun: Vă mulțumesc, doamnă dirigintă!

2. Domnule diriginte, voiam să vă spun că apreciez foarte mult modul în care ne-ați fost alături. Vă mulțumesc!

3. Fie ca profesia dvs. să vă aducă mereu plăcere și satisfacție, iar copiii să vă aprecieze și să vă respecte! Vă mulțumim pentru tot!

4. Doamnă dirigintă, vă mulțumesc pentru acest an școlar minunat petrecut alături de dumneavoastră și pentru sprijinul acordat atât mie, cât și colegilor mei. Abia aștept să ne revedem în toamnă, dar și în anii următori!

5. Stimata noastră dirigintă, vă mulțumim pentru răbdarea și puterea pe care le-ați pierdut pentru învățarea noastră. Dumneavoastră ne sunteți ca a doua mamă!

6. Îți mulțumim, domnule profesor, pentru că ați făcut toate lecțiile noastre ușoare și distractive. Am așteptat mereu cu nerăbdare să particip la cursul dvs.

7. Am fost întotdeauna recunoscător să vă am ca mentor. Sunteți inspirația și modelul meu de urmat. Vă mulțumesc, doamna profesoară!

8. M-ați ghidat mereu și mi-ați arătat calea cesa bună către succes. Vă mulțumesc, domnule profesor! Sunteți cel mai bun!

9. Vă sunt pe deplin recunoscător că ați creat un mediu atât de grozav de învățat, în care am fost încurajați să ne exprimăm propriile gânduri și opinii.

10. Vă mulțumesc, doamnă dirigintă, că ați crezut în mereu în mine și pentru că m-ați ajutat să ajung în punctul în care sunt astăzi!

Mesaje de mulțumire pentru colegi la sfârșit de an școlar

De la prima zi de școală și până la ultima, colegii reprezintă o parte importantă în viața fiecărui elev. Sfârșitul anului școlar 2021-2022 reprezintă ocazia perfectă pentru a adresa un mesaj de recunoștință colegului care ți-a arătat mereu binevoință, ajutându-te poate cu o temă sau un răspuns la o întrebare dificilă adresată de un profesor.

Mesaje pentru profesori si colegi la sfarsitul anului scoalar 2021-2022
Mesaje pentru colegi la sfarsit de an scolar 2021-2022

Inspiră-te din scurta, dar cuprinzătoarea colecție de mai jos și trimite-i un mesaj frumos colegului sau colegilor tăi preferați.

1. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să spun doar atât: Mulțumesc, dragul meu coleg!

2. Felicitări, dragi colegi! Să înflorim cu succes în fiecare zi!

3. O datorie de recunoștință este pentru a fi nu doar un mare coleg, ci un prieten superior. Toți cei mai buni prieteni!

4. Dragă X, îți mulțumesc pentru că mă asculți mereu, pentru că mă susții, pentru că mă încurajezi. Ești un adevărat prieten și un coleg de nădejde. Ai toată aprecierea mea!

5. Felicitări cu sfârșitul anului școlar! Îți doresc să uiți o vreme de cărți și manuale, să zbori în lumea minunată a fanteziei și relaxării, să te distrezi, să petreci cu bucurie fiecare zi de vară.

6. Felicitări cu sfârșitul anului școlar! Îți doresc o odihnă minunată și distractivă, multe impresii și emoții plăcute, călătorii interesante și noi descoperiri, idei minunate și aventuri incredibile.

7. Un alt an plin de cunoștințe și impresii a zburat neobservat. Vreau să te felicit cu această ocazie specială și să îți doresc răbdare, încredere, armonie interioară și, cel mai important, succes în toate, chiar și în cele mai neordinare începuturi.

8. Dragul meu coleg, lasă capul să se odihnească puțin de la cunoștințe, corpul să zboare în lumea fanteziilor și aventurilor de vară. Îți doresc o vacanță minunată alături de prieteni, familie și cunoscuți noi, îți doresc o dispoziție bună și povești uimitoare în această vară. Încearcă, însă, să nu uiți tot ce ai învățat cu atâta sârguință pe tot parcursul anului școlar.

9. Doresc să te felicit cu ocazia sfârșitului de an școlar! Poți fi mândru de tine, pentru că s-a terminat un alt an greu dar productiv. Îți doresc o vacanță minunată, plină de impresii, călătorii și întâlniri cu prietenii.

10. Dragul meu coleg, țin să tef elicit pentru finalizarea cu succes a anului școlar. Îți doresc o vacanță de vară fericită și veselă, succes în obținerea de noi cunoștințe și sănătate puternică.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...