Cele mai frumoase mesaje de mulțumire și gânduri bune pentru doamna învățătoare

Emanuela Pană 05.11.2021, 09:12
Cele mai frumoase mesaje de mulțumire și gânduri bune pentru doamna învățătoare

Doamna învățătoare ne-a pus creionul în mână, ne-a introdus în universul cifrelor și al literelor, ne-a învățat lucruri esențiale despre lumea în care trăim și, mai presus de toate, ne-a susținut, ne-a ascultat și ne-a încurajat. Întrucât a contribuit considerabil la educația noastră, doamna învătătoare merită toate cuvintele de laudă și recunoștință. Dacă și tu crezi la fel, te invităm să parcurgi colecția noastră de mesaje de mulțumire și gânduri bune pentru doamna învătătoare, pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru dascălul tău.

Mesaje de mulțumire pentru doamna învățătoare

Doamna învățătoare a jucat un rol important în viața noastră, a tuturor, ajutându-ne să pătrundem în tainele cunoașterii. Munca ei nu s-a rezumat, însă, doar la transmiterea de informații, căci doamna învătătoare a știut să ne încurajeze și să creadă în capacitățile noastre, lucruri pe care le-a făcut cu dragoste și multă pricepere.

Prin urmare, credem că i se cuvine măcar un simplu: „Mulțumesc!“. Dar cum n-am vrea să ne rezumăm la un simplu cuvânt, am întocmit o colecție de mesaje frumoase și gânduri de apreciere pentru doamna învătătoare, pe care te invităm să le citești în continuare și, de ce nu, să i le transmiți celei în grija căreia ai fost lăsat/ă de către părinți.

1. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să spun doar: Vă mulțumesc, doamna învățătoare!

2. Sunteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia vieţii. Dacă suntem buni, e meritul dumneavoastră. La mulţi ani de ziua învățătorului!

3. În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. Mulțumim, doamnă învățătoare!

4. Vă aduc în dar cele mai sincere felicitări şi urări de bine. Vă doresc să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui!

5. Doamna învățătoare, să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani!

6. Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.

7. M-ați încurajat atunci când aveam nevoie de asta. Mulțumesc, doamna învățătoare!

8. Doamna învățătoare, voiam să vă spun că apreciez foarte mult modul în care ne-ați fost alături. Mulțumim!

9. Doamna învățătoare, vreau să vă mulțumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am învățat de la dumneavostră. Sunteți cea mai tare!

10. Răsfoind în cartea vieţii
Anii cei de şcoală plini
Prea frumos au zis poeţii
Profesorii sunt divini.
Mulțumim, dragi profesori!

Citește și: Cele mai frumoase mesaje de noapte bună pe care să le spui celui pe care îl iubești

Gânduri pline de recunoștință pe care să le trimiți

Cu emoție, respect și recunoștință, îndreaptă-ți gândurile către ea, către Mama ta de la școală. Noi te ajutăm cu cele mai deosebite gânduri, urări și felicitări.

11. Doamna învățătoare ne face deosebită plăcere să vă transmitem, cu prilejul zilei de naștere, urări călduroase de sănătate, liniște sufletească și bucurie. La mulți ani doamna învățătoare!

12. Doamna învățătoare, pur și simplu reflectam la cât de norocos sunt să învăț de la oameni ca dumneavoastră. Mulțumesc foarte mult!

13. Pentru că bucuria noastră sunteți dumneavoastră, doamna învățătoare, vă doresc să fiți inconjurată doar de dragoste și bucurii! Vă prețuim!

14. Vă mulţumesc, stimată învățătoare, pentru munca nobilă, fidelitatea faţă de profesie, efortul zilnic depus pentru creşterea şi educarea tinerelor generaţii.

15. Contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil este crucială. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii umane şi cei mai buni prieteni ai elevilor şi părinţilor.

16. Acum știu cât de mult contează caracterul învățătorului în viața unui elev! Sunteți pentru mine, cu adevarat, ceea ce aveam nevoie… Într-o lume în care lucrurile derizorii și viețile mediocre ne copleșesc, mă plec în fața dumneavoastră, spunându-vă simplu, omenește: mulțumesc, doamna învățătoare!

17. La mulţi ani, dragi învățători! Vă aduc cuvinte de mulţumire pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depuneţi în educaţia noastră.

18. Dragă doamnă învățătoare, vă mulțumesc pentru măiestria dumneavoastră în lucrul pe care îl faceți, pentru susținerea prietenoasă și pentru înțelepciunea admirabilă. Sunteți un exemplu foarte frumos în viața noastră. Vă mulțumim!

19. Vă mulțumesc, dragă învățătoare, pentru că zi de zi mi-ați oferit câte un sfat înțelept, susținere necondiționată, încurajare, insistență și laude de merit. Mă voi strădui să îndeplinesc toate așteptările, să îmi îndeplinesc scopurile propuse și voi demonstra că efortul dumneavoastră nu a fost în zadar. Vă multumesc!

20. Vă mulțumim că ați crezut mereu în noi, că ne transmiteți cunoștințe și ne ajutați să ne dezvoltăm. Vă mulțumim pentru răbdare, entuziasm și înțelepciune. Sub conducerea voastră, am trecut prin toate dificultățile, le-am depășit și am obținut un început excelent pentru realizări ulterioare. Vă mulțumim sincer pentru căldura și grija voastră.

21. Dragă doamnă învățătoare, vă mulțumim pentru talentul dumneavoastră, pentru efort și înțelegere. Astăzi vă suntem recunoscători pentru cunoștințele pe care le transmiteți generațiilor tinere. Să știți că datorită dvs lumea devine mai bună!

22. Vreau să mulțumesc frumos învățătoarei mele dragi pentru experiența împărtășită cu noi, pentru grijă, bunătate, încrederea în noi, ajutor și receptivitate. Să știți că ați lăsat o amprentă importantă în viața mea!

23. Vreau astăzi să îi mulțumesc celei mai bune învătăroare. Îmi exprim recunoștința pentru că oricând am putut să am încredere în sfatul dumneavoastră. Vă mulțumesc că mi-ați oferit îndrumarea corectă și pentru că sunteți o adevărată maestră!

24. Vă mulțumesc, dragă învățătoare, sunteți o persoană foarte înțeleaptă, povățuitoare, înțelegătoare, un ghid foarte priceput în calea cunoștințelor. Vă sunt recunoscător deoarece credeți în forțele mele, pentru că depuneți mult efort ca eu să mă realizez și să am rezultate frumoase. Vreau să vă urez din tot sufletul să aveți parte de sănătate, multe bucurii, prosperitate, armonie, noroc, și fericire!

25. Dragă învățătoare, vă mulțumesc din suflet pentru cunoștințe, experiența pe care ați împărtășit-o cu noi, abordarea individuală, căldura sufletească și multă înțelegere.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...