Mesaje pentru absolvenții de clasa 8-a, liceu și facultate. Urări frumoase pe care le poți transmite

Emanuela Pană 08.06.2022, 15:34
Mesaje pentru absolvenții de clasa 8-a, liceu și facultate. Urări frumoase pe care le poți transmite

Mesaje pentru absolvenții de clasa 8-a, liceu și facultate, cele mai frumoase urări pe care le poți transmite. Printre mesajele de sfârșit de an școlar trebuie să se regăsească și acele gânduri însoțite de sincere felicitări. Aceste mesaje vor face ca absolvenții de gimnaziu, de liceu și de facultate să simtă că sunt apreciați și că eforturile lor sunt recunoscute. În plus, mesajele încurajatoare aduc satisfacție absolvenților, dar și motivația necesară pentru a excela pe viitor.

Mesaje pentru absolvenții de clasa 8-a, liceu și facultate

Mesajele de sfârșit de an școlar, transmise cu ocazia absolvirii, marchează încheierea unei etape importante din viața unui elev, fie că vorbim despre sfâșitul clasei a 8-A, liceului sau facultății. La fel ca începuturile, sfârșiturile au și ele farmecul lor, fiind înețesate cu un amalgam de emoții. De la entuziasm, la recunoștință și chiar nostalgie, absolvenții se confruntă în această perioadă cu foarte multe emoții.

Se apropie vacanța de vară și în curând elevii vor avea o nouă rutină. Prin urmare, este în puterea voastră – administrație, profesori, elevi și părinți – să îi încurajați pe absolvenți la sfârșit de an școlar 2021-2022, dedicându-le îndrumări și urări de bine. Iată cele mai deosebite mesaje de sfârșit de an școlar de la părinți, profesori și colegi de clasă.

1. Dragi elevi! Vacanță frumoasă, bună dispoziție, comunicare excelentă și multe aventuri strălucitoare și noi.

2. Începând de mâine, nu mai ești elev de clasa întâi. Primul an de cunoștințe este deja în spatele tău și vreau să te felicit pentru o realizare atât de importantă!

3. Sunteți precum niște steluțe strălucitoare întrucât ați trecut cu brio prin această etapă. Felicitări pentru absolvirea clasei pregătitoare și mult noroc în continuare!

4. Primiți felicitări cu sfârșitul anului școlar! A fost diferit pentru toată lumea, pentru cineva lecție de viață, descoperire nouă, evenimente importante, pentru altcineva o nouă porție de cunoștințe, abilități. A fost simplu sau dificil, dar pentru fiecare plin de gânduri, concluzii, planuri. Fie ca timpul de odihnă și repornire să nu treacă în zadar, ci să-i întoarcă pe toți mai puternici, sănătoși, frumoși și gata pentru un nou început.

5. La sfârțit de an școlar, vreau să-ți urez să existe multe zile interesante, pline de evenimente, în vacanța ce urmează. Fie ca anul viitor de școală primară să fie foarte bun!

6. Absolvirea este o recunoaștere a faptului că ați muncit mult…Cele mai calde felicitări pentru că ați absolvit clasa pregătitoare cu success!

7. Anul acesta nu a fost ușor, a fost plin de realizări și eșecuri, lacrimi și zâmbete. S-a încheiat, lăsând loc noilor oportunități. Fie ca capul să se odihnească de studiul intensiv, să se umple cu idei și obiective noi. Fie ca cunoștințele dobândite să ajute la atingerea înălțimilor dorite și să dea un impuls schimbărilor pozitive și mișcării către o viață mai bună.

8. Felicitări cu sfârșitul anului școlar! Chiar dacă a fost dificil pe alocuri, totul s-a primit, totul a funcționat și experiența, și cunoștințele care au fost dobândite sunt de neprețuit și vă vor urma, ca un bagaj valoros, prin viață.

9. Elevi! Vă doresc acumulare de forță și idei noi pentru anul școlar următor. Felicitări cu sfârșitul anului școlar!

10. Felicitări cu sfârșitul anului școlar! Pentru absolvenții clasei a XII-a, sfârșitul anului școlar este incitant! Este timpul schimbărilor și al încercărilor. Le doresc să treacă cu succes toate examenele finale și să facă o alegere corectă a drumului din viață.

Urări frumoase pe care le poți transmite absolvenților la sfârșit de an școlar

Relația dintre învățător/învățătoare și elev este una cu adevărat specială, cadrele didactice având un rol important în dezvoltarea și formarea elevilor pentru viață. Ei îi însoțesc pe cei mici în universul școlii, ajutându-i să facă primii pași.

Mesaje pentru absolventii de clasa VIII-a, liceu si facultate
Mesaje de încurajare pentru elevi si studenti la final de an scolar

Fie că este vorba despre mesaje de sfârșit de an școlar pentru absolvenții de gimnaziu sau de liceu, fie că este vorba despre cele dedicate încheierii studiilor universitare, acestea trebuie să-i emoționeze și să-i încurajeze pe adolescenți și tineri deopotrivă.

1. Dragi elevi! Nu uitați de școală, amintiți-vă binele pe care vi l-a dat, amintiți-vă de profesorii voștri. Ușile școlii mereu sunt deschise pentru voi!

2. Felicitări cu sfârșitul anului școlar! Vă doresc tuturor sănătate, fericire, succes, pace și numai bine!

3. Vă doresc tuturor mult noroc, bună dispoziție, forță și realizarea tuturor planuri conturate! Felicitări cu sfârșitul anului școlar!

4. Fie ca vacanța voastră să fie distractivă și interesantă! Felicitări cu sfârșitul anului școlar!

5. Dragi elevi! Sfârșitul anului școlar este o ocazie minunată de a ne oferi reciproc bucurie! Nu vă zgârciți la complimente și cuvinte calde; fiți generoși!

6. Anul școlar s-a încheiat. Pentru unii a fost intens, pentru alții – dificil, pentru cineva – de neuitat. Felicit pe toată lumea cu sfârșitul anului școlar (elevi, părinți și profesori!) și vă mulțumesc pentru curajul și răbdarea voastră. Noroc tuturor!

7. Dragii noștri absolvenți! Foarte curând, ultimul apel vă va anunța că a voastră copilărie s-a sfârșit și nu se va mai întoarce niciodată. Să fie multă fericire, dragoste, zâmbete și bucurie pe calea vieții voastre. Fără lacrimi și dezamăgiri!

8. Multă dragoste și felicitări pentru elevii mei dragi, care au absolvit clasele I-IV. Fie ca succesul să vă însoțească din plin și în anii următori!

9. Cu ocazia încheierii anului școlar, vreau să vă spun că m-ați făcut să fiu tare mândru/mândră de voi și știu că mai urmează să faceți o mulțime de minuni. Felicitări, dragii mei copii!

10. Fie ca fiecare dintre voi să vă regăsiți în această lume! Felicitări cu sfârșitul anului școlar, dragi absolvenți!

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...